Kazandıkları bir zaman yok!! Çağrı başladıktan sonra 60 gün içerisinde sonuçlandırmaları gerekmekte...
Bu sürenin içerisinde SPK'ya yaptıkları muafiyet çağrısı bu 60 günün içerisinde, kanuna göre sarkma veya ek süre olamaz...
Printable View
17 temmuz a kadar spk dan cvp gelirmi. Süreç nasıl işler bilgisi olan paylaşın . Dun 1.62 ile mali boşalttilar diye düşünüyorum.
Hisseyi yavaşlattılar biz aptalız ya, dolar yükseliyor napıcaklar bakalım akıllılar, SPK da napıcak bakalım.
Ben çağrı muafiyeti başvurusunun spk tarafından büyük ihtimalle olumlu karşılanacağını düşünüyorum. Borsa yine yanıltmadı ve beklentinin tersi oluyo hep olduğu gibi. Kanun var diyenler kendileride inanmıyorlar buna bu ülkede kanun mazlumun Leh’ine işlemiyo üstünün Leh’ine işliyo malesef. Birde süreç uzamaz diyenler Spk’nın karar verme sürecini hesaba almıyorlarmı acaba, geçmişdeki muafiyet başvurularına bakıyorum, 3 ayı bulmuş genelde karar vermesi, ben kanunda da göremedim spk şu kadar süre içerisinde karar verir diye, bilenler yazarsa sevinirim...
YTD
Bu ne ya battik
23.05.2018 tarihli HURGZ KAP bildirimde; Demirören Medya A.Ş. Hurriyet Gazetecilik A.Ş.'nin devralınması nedeniyle zorunlu pay alım teklifinden muafiyet talep etmiştir.
Bu durum, II-26.1 ; Pay Alım Teklifi Tebliğinin 11. ve 18. Maddesine açıkça aykırılık teşkil etmektedir. Hurriyet Gazetesi faaliyetlerini sürdüren halka açık bir şirkettir. Mali durumunda bir sorun olduğuna dair bugüne kadar hiçbir bilgi kamuoyuna verilmemiştir. Devir esnasında yasal zorunluk olan borçların ödenmesi ile ilgili bir durum oluşmuştur. Ancak bünyesinde bulunan Glokal vb. pek çok şirketi Demirören grubuna devir öncesi Doğan Holding grubuna satarak kasasına 300 Milyon TL'nin üzerinde nakit girişi olmuştur. Şirketin kendi borcunu ödemeye kat kat yeten bir tutardır bu. Bu grubun küçük yatırımcıyı zarara uğratmasına izin vermeyin
Böyle varlıklı büyük bir grubun sizin mevzuatınız bilmemeleri mümkün değildir. Açıkça piyasa fiyatını yanıltıcı bilgi vererek düşürmeye yönelik bilgi suiistimali gerçekleştirilmiştir.
E-Devlet üzerinden şikayetlerimizi yapalım arkadaşlar.