Printable View
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Böyle bir şey var kilerde ama güvenip de açamadım. İki yıl önce Bulgaristanda bir seminerde konuşmacı olarak görev almıştım. Seminer sonrası hediye paketi verdiler, içinden çıktıydı. Ek 24785 Alkol kaç oranı % 25 üzerindeyse, bin yıl sonra bile aç iç.
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Alkol kaç oranı % 25 üzerindeyse, bin yıl sonra bile aç iç. Du bi bakiim oranına.
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Du bi bakiim oranına. 40% yazıyor. Bu acaba bulgarların mastika dediği içki midir acaba. ?
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Alkol kaç oranı % 25 üzerindeyse, bin yıl sonra bile aç iç. bin yıl çekemem bu kahrı ben.. yaşıyorsa hala bırakırım yöneticiliği...:yes:
Alıntı: Originally Posted by guneysu bin yıl çekemem bu kahrı ben.. yaşıyorsa hala bırakırım yöneticiliği...:yes: 500 olur mu. ? :kahkah:
Afiyet olsun sizlere ben bayram sonuna kadar dükkanı kapadım .
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Afiyet olsun sizlere ben bayram sonuna kadar dükkanı kapadım . Oruç mu dutacan... Eyi.
Alıntı: Originally Posted by C.ÜNLÜ Oruç mu dutacan... Eyi. Şu an rahatsızım sonrada oruç abi