Şişe 'nin son 10 ayda yaptıklarına bakınca küçük yatırımcıyı çok da umursamadığı aşikar zaten . Yaptığı her şey yasal onda sorun yok .
Zaten bizi kim yerse yasal olarak yiyor.
Printable View
Dogru diyorsun ama sirket gerekli calismalari, konusmalari bu ise kalkismadan once yapmistir, yani gerekli okeyler alinmistir zaten. Puruz cikacaksaydi bulasmazdi. Ben bu yonde dusunuyorum.
Bu sirketlere gercek yabanci fonlar geliyor, bilinen taninan sirketler. Sirketin eli de bos degil yani hukumet mudahalesine karsi.
Bu da doğru. Haklısın. İşte sorun da burada çıkıyor. O yüzden ön görülemez bir durum var . Mesela geri alım fiyatı 6.4 civarı, her neyse . Bu haftaki kanun tasarısı meclisten geçerse artık bu fiyat geçersiz olacak . Bunu fiyat için demiyorum, bir şeylerin çok hızlı değişebileceğini anlatmak istiyorum.
Ha arka planda mutabakat sağlanmış da olabilir, ne desek boş yani .
6,40 tl fiyatı cidden komik kalıyor ama bakalım neler olacak her şeyin hayırlısı
Eyvallah gerekirse kullanirim. :)
:) Eger birlesme sonucu Soda'ya olmasi gerekenden daha fazla deger bicerlerse bu sefer de ben Sisecam'i sirketi zarara ugratiyor diye mahkemeye verecem. Hadi bakalim. :he:
Madem herkes durust, hakkaniyetli ise ne hakkimizi yedirelim ne de hak.yiyelim di mi? :evil:
Ben her türlü mahkemeye verecem. Benim oğlana şimdiden adliye koridorlarında bi kız bakayım diyorum, avukat, katip, katibe, baş katip, tabip ( pardon o hastanede olurdu yaw) . Neyse. Kısada hepiniz yanıldınız. Soda hissesi gereken cevabı verecektir. İyi bir hafta geçirdi soda hissesi. Daha iyi olabilirdi. tavan hayalim var soda. Soda hissesi bana ben kırmızı tuborga ve fubola. Ebola, corona. Gidin kumda oynayın hepinizde. İyi bir hafta olacak soda. Soda hissesi.
Isin ilginci yazmiyordum, benden kurtuldular diye sevinmislerdi.
2 ay once Sise aldim. Bu gelismeler uzerine hem kucagima dustuler, hem de baba havalarina girdik! Gelin Sise Baba soyle yapar, boyle yapar diye caka atiyoruz. Cam elyafini vermis, Oxyviti vermis diye cikisiyoruz, sanki cok umurumdaymis gibi! Borsanin hantal devesi, koymusum Sise'ye de yavrucuklarina da bana kazandirmadiktan sonra.
Isin daha da ilginci... 1 ay once "Bu Sise butun sirketleri 30'a doldurdu, mubarek 30 endeksi degil Cam endeksi, atsinlar bunlarin hepsini borsadan, hatta kapasinlar" demistim.
Kimse bana "evliya gibi adamsin hocam" demedi. Kac senedir foruma yaziyoruz, bir hoca diyenimiz bile olmadi hatta!
Muahahahha.
Birleşme 2019 hesaplarına göre olacak . Ama temmuzda falan .
Bizim 6 aylık kar ne olacak? Nerden baksan 500 milyon yapar . Hisse başı 50 kuruş. Nereye gidecek bu para? Ben paramı isterim arkadaş. Onu da birleşmeden önce temettü olarak versinler .