denizbank o oranı veriyosa kucukler 15 +i vermesi lazım buyukler kucuklere yaklastı
Printable View
denizbank o oranı veriyosa kucukler 15 +i vermesi lazım buyukler kucuklere yaklastı
bana merkez bankası kendi yukseltiyor izlenimi veriyor yine arap parası falan girecektir onlarda yuksekten bozsun diye yukseltiyorlardır epeydir bu yonde bi izlenim edindim...ruble real yerinde sayıyor icerde ekstra birsey olmayınca..boyle bi dusunce olustu bende...al sat yapanın isine yarar 53 al 60 sat yapanlar iyi kazandı
İyiki vakıfbank 14.90 vermişti yatırmamışım, dolar almıştım 3.53 den şimdi satsam mı dahada çıkar mı acaba
bence icbc icin dusuk bir oran sahibi dunyanın en buyuk bankası olsada turkiyedeki istiraki kucuk....icbc burgan tbank abank anadolu gibi kucuk bankalarda oranlar daha yuksek cunku bunlarda ya bireysel hic yok ya da cok az...kurumsal buyuk firmalarla calısıyorlar genelde...yani bireysel olmayınca para toplamakta zorlanıyorlar....bu arada tbank mt si aradı 100 k ustune 14.70 yeni parayı getir veririm dedi...gecen yıl yogun calısmıstım bana ozel mi degilmi orasını bilemicem.