mütevazilik hep wardır
Printable View
mütevazilik hep wardır
Gel yıkalım şu DJ u desen,
İki kazma kürek,
İkide AYU ırgat gerek...
Hadi gel yapalımşunu geri desen,
Bir Yellen birde FED gerek...
1462.5 BİST 1589-1256 hareketinin %61,8 fibo hareketidir,1462 üzerinde kalamayacağımızı düşünüyorum
1462 DEN 1215 ye doğru 2-3 ay içinde kademeli olarak ineceğimizi doların 9.25 hedefine ulaşacağını öngörüyorum
Ytd
Dow 35000 i dipten baktığımızda dax 15500 denk geliyordu,dax önceden gitti dow açığını kapattı,dax direnip yukarı gitmezse dow da hedefini tamamlamış görünüyor,mayısta satış algısını yenmek için 33.700 den dowu alıp short patlattılar,dow da 31-32 aralığına doğru sert bir satış dalgası bekliyorum...
Ytd
FDow 5.3.3 yukarı dalgasını bitirdi ise (ki bunu bir iki güne anlayacağız) 5.3.4 ile 31188 seviyesini aşağı kırmadan tekrar yukarı yönelmeli, yeni zirveye gitmelidir, eğer bugüne kadar sorunsuz ilerleyen sayım doğru ise. Bir diğer yakın alternatif ise bu dalga 5.3.3.3 olabilir (ki benim düşüncem budur), bu durumda 5.3.3.4 için aşağıda 32033 seviyesinin kırılmaması ve 5.3.3.5=5.3.3 ile yeni zirvenin gelmesi beklenir.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kuşlu site tek kelimeyle algı yeri.Tek bir eleştiriye bile tahammül yok.Tüm yorumlar doğal olarak pozitif.Oraya bakan bunları görüyor.Olumsuz yazan zaten engellenir.
HEYECANLI BİR uzman S.G. VAR... 8 ortalamayla yatıp kalkan ADAMA '' 8 ORTALAMA yatayda duman eder..bir gün bekle olmadı 2 kapanış..bir bakıyorsun olan olmuş zaten''...dediğim için engellemiş.
Bu arkadaş burada yazıyordu.FİBOYA takmış.bir de 2 çizgi çizer.mesajlarınıda sürekli sildiği için (twitterden),zamanı gelince en olumlu mesajı ben demiştim diyor.