Romanya çok güzel ve sakin bir ülke. Bükreş ayrı bir güzel zaten. Geçen hafta perşembe akşamı Dristor'da idim :)
Printable View
Oooooo, siz o zaman hic Macaristan, Sirbistan, Polonya, Belarus ve Latvia yapmadiniz :)
Romen halkinin en buyuk ozelligi, yabancilari sevmeleridir, ozellikle Turkleri.
Tahsil orani cok yuksektir, ingilizce bilmeyini yoktur !!
Cok samimi ve sicaktirlar yabancilara karsi.
Ben diger ulkelerde, yabancilara bu kadar sicak davranisa hic sahit olamadim...
Sayın gentleman tektunun yabancı payı ne durumda gerçi senin için yabancı değil bizim içinde bıyıklı olan citi :)
Eyvallah sevindim senin adına bizde bağımlılık oldu maleses :)
Sevgili dostum,
18 aylik sure icinde 0,44 kurustan 1,17 liraya gelen bir hisseden bahsediyoruz!!!
%165 eder !
Sahibinin aksi bir ihtiyar oldugu, patron hissesinden bahsediyoruz.
Her turlu dala-vereye uygun bir tahtadan bahsediyoruz.
Boyle bir hissede pozisyonun olupta, patlamis misir esliginde film seyreder gibi hissenin hareketlerini seyredip, maliyet fiyatina yada hedef fiyatina gelmesini beklemek, umit etmek cok buyuk bir hata!!
Zaten daha once bir hata yapmissiniz, yuksek maliyetle mallanmissiniz !!!
Simdide, hataniza hata ilave ediyorsunuz !!!
Isctr ile Tektu yu karistiriyorsunuz !!
Bu hisse, yillarca beklenip, guzel gelirler, dogurmalar, temettuler elde edeceginiz hisse degil !!
Bu hissede yillarca sade ve sadece aglayislar ve yakinmalar var ve bir o kadarda ayaklarindan prangalanmis tecrubesiz yatirimci var !
Kos koca, gunluk islemi zaman zaman 2 milyar dolara denk gelen piyasada baska hissemi yok !!
18 aylik sure icinde 0,44-0,91 arasinda defalarca git gel yapan hissede ve
Son aylarda 0,8X-1,07 arasinda mekik dokuyan hissede ve son olarak 1,01-1,17 arasinda git-gel yapan hissede hala prangalarindan kurtulmayan var ise, cok yazik olmus derim....