Haftaya Pazartesi günü yani bayram haftası acaba Perşembe günü satanlar yatıyor mu Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Haftaya Pazartesi günü yani bayram haftası acaba Perşembe günü satanlar yatıyor mu Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstadım , akıl tutulması diyordum önceleri.
Sonra düşündüm. Yok ki. Olmayan bir şey nasıl tutulsun?
Her şeyin bir sürü farklı fiyatı var:
Dövizin, Serbest piyasa, banka kuru, Şahap kuru, MB dönüşüm kuru …..
Faizin, Politika faizi, mevduat faizi, referans faiz (TLREF), hazine bonosu faizi, kredi faizi , kredi kart faizi ….
Enflasyonun, TÜİK, TÜFE, ÜFE, Enag, çekirdek …..
İşin ilginci hepsi de yanlış.
Geçen şu mesajı atmıştım..annemin durumu ağırlaşınca düzgün bir hasta bakım evi buldum özel ilgilenecekler..
Yatışı yaptım.odasına eşyaları çıkarırken merdiveni yeni yıkamışlar düştüm..
Omzum çıktı.operasyon geçirdim.yeni ebe geldim..bir insan bu kadar mı sınanır çok merak ediyorum..
Geçmiş olsun kardeşim. Bende ilaç ve tıbbi malzeme raporu ile uğraşıyorum. Hapçılar yüzünden rezil oluyorum. Benim nöropatik ağrı için kullandığım ilacı hapçılar kafa için kullanıyor. SGK sağlık bakanlığı sürekli soruşturma yapıyormuş ilaç yüzünden bizde numune hastanesinde hepsini avcumuzu yaladik. Benim 8 yıldır raporumu çıkaran Dr abisi kanser tedavisi gördüğü için izin almış. Bugün anladım ki ilave yeni bir Dr bulmam lazım yoksa rezil olacağım. Bugün bir şey dikkatimi çekti özel hastaneden kamu hastanelerine geçiş çok kolay sanki uzman doktorlar çok çabuk geçiyor uzman açığı var gibi.
Büyük geçmiş olsun.
İnsan hayatında bazen böyle dönemler oluyor maalesef. Herşey üst üste geliyor. Sanki hayat sizin üstünüze oynuyor. Sonra etrafına bakıyorsun, ulan bir tek ben ızdırap çekiyorum, herkes çok mutlu.
Truman Showun başrolünde gibi hissediyorsun kendini.
Ama size iyi bir haberim var. Bu zor günler geçiyor ve herşey normale dönüyor. Hatta iyiye de gidecek. Buna emin olabilirsiniz.
Nerden mi biliyorum?
Kendimden.
Not: Neredesiniz bilmiyorum. Sanki İstanbul diye hatırlıyorum. İzmir’de bildiğim iyi bir yaşlı bakım evi var. Lazım olursa özelden yazabilirsiniz.