fondakilere zorla gidin dolar avro altın alın demişler :he:
Pztesü %15 gömmesin diye %50 PPF yi %10 stopajdan bugün satmış oldum :)
pazartesi direk %15 keser geçer bu bankalar :he:
%5 az buz değil :he:
Printable View
fondakilere zorla gidin dolar avro altın alın demişler :he:
Pztesü %15 gömmesin diye %50 PPF yi %10 stopajdan bugün satmış oldum :)
pazartesi direk %15 keser geçer bu bankalar :he:
%5 az buz değil :he:
Fitch de herhangi bir değişiklik yapmadı. Çok olumlu da konuşmamış..
Fitch, Türkiye'nin kredi notunu "durağan" görünüm ile "BB-" olarak teyit etti; Foreks Haber Anketinde de beklenti "durağan" görünüm ile "BB-" notunun korunacağı yönündeydi
Fitch: Türkiye'nin notları, para politikasında siyasi müdahale, yüksek enflasyon, yüksek finansman gereksinimleri bağlamında düşük dış likidite ve akranlarına göre daha zayıf yönetim geçmişini yansıtıyor
Fitch: TCMB'nin 2025 yılı sonuna kadar politika faizini %28'e düşürmesini bekliyoruz
Fitch: 2025'te ortalama yıllık enflasyonun %32,8'e düşmesini öngörüyoruz
Fitch: Pozitif reel faiz oranları, düşük cari hesap açıkları ve sermaye girişleri muhtemelen dış tamponlardaki iyileşmenin kalıcılığını destekleyecektir
-2% pazartesiye kaldı :)
pala banka tarafını kıyar geçer :)
Ppf dekilere elinizdekileri satmayın, ilerde geri alırsan %15 vergi ile tokatlarım sizi demiş
Anlamak zor. Tek dertleri vergi toplamak...Başka plan da yok..
Aylık Mevduatlar vade sonu yeniden %15 stopaj ile mevduata mı bağlanacak yoksa bir kısmı borsaya gelecek mi bakmak lazım
Fitch:
İyileştirilen uluslararası rezervler ve döviz korumalı mevduatlardaki azalma, dış tamponların güçlendirilmesine katkıda bulunsa da yüksek finansman gereksinimleri bir kırılganlık olmaya devam etmektedir.
Türkiye boş yere coin cenneti olmadı.
Döviz alım-satımda makas + stopaj
Altın alım-satımda makas + stopaj
Yeni nesil, döviz yerine stable coin, altın yerine paxg benzeri altına endeksli coin alıyor.
Ne vergi var, ne makas, ne de stopaj...