sen tosuncuktan bahsetsene dolu yorum çbs boya ve printaşın kurduğu çbs satış şirketinden al sana dolu yorum yapabileceğin bir yol neden kuruldu ne iş yapar ben bilmiyorum açıklarsan öğrenicem..
Printable View
Nedenmi kuruldu adam kıbrısa gider uçağa biner parayı cebine koyar gelir sende bende bekle borç ödenecek
bençe sorumun cevabı bu kadar basit olmamalı eğer dolu yorum yapmasını biliyorsanız eğer şirketin 70 kişi hakim ortağı ise bence daha çok bildikleriniz vardır lakin burdan yazamayız burası boş yorum sitesi doğru bence dolu yorumlar yakın zamanda eğer gerçekten gelirse spk .gov.tr den alırız gerisi boşş bence..
El ile gelen düğün bayram, diyeceğim bundan sonra; bazıları gibi çalılıkların arkasında olacağım.
buraya alıştınmı çalılar arkasında olmuyor.
Çbs yönetimi hakkında hertürlü senaryoyu düşünebiliriz. Belkide hiç ummadığımız iyi yada kötü gelişmelerle karşılaşırız.Onlar açıklama yapana kadar böyle devam eder.Bazan insan kendine sus bekle ve gör diyebiliyor.Başka yapabileceğimiz birşey yok.
Başladığım işi bitirmek adına;
Arkadaşlar, kimseden bir şey beklemeyin.
04.02.2020 tarihinde, sabah erken saatlerde hissesi olan herkesi Çağlayan Meydanı Şişli İstanbul'a kendi göbeğimizi kesmeye davet ediyorum.
Bu fırsatı kaçırmayalım.
2412 kişiyi tek tek sayacağım.
Birlik beraberlik zamanı.
Kendiniz gelmiyorsanız vekilinizi gönderin şeklinde duyumlarım
duyumlarım var. Karar sizin.