çağrı yerine babayı alırız
Printable View
Taban gozuktu....
Adı üzerinde ZORUNLU pay alım teklifi..!!!!
Ama burası Türkiye.. Adamlar devlet ucuz kredisiyle mal sahibi oldular, biraz ucu dokunmaya görsün...
Bir de güvendikleri var...
HURGZ kamuya yaptığı bildirimde; Demirören Medya A.Ş. Hurriyet Gazetecilik A.Ş.'nin devralınması nedeniyle zorunlu pay alım teklifinden muafiyet talep etmiştir.II-26.1 ; Pay Alım Teklifi Tebliği madde 10 kamuya açıklanacak hususlarda belirtilen muafiyet talep edeceğini maalesef Kamuya bildirmemiş küçük yatırımcı mağdur olmuştur.
Ayrıca muafiyet gerektiren hiçbir husus söz konusu değildir.
Bu durum, II-26.1 ; Pay Alım Teklifi Tebliğinin 11. ve 18. maddelerine aykırılık teşkil etmektedir. Devir alan şirket herhangi bir fon yada sermaye koymamıştır. Devir esnasında yasal zorunluk olan borçların ödenmesi ile ilgili bir durum oluşmuştur. Ancak HURGZ iştiraki Glokal AŞ devir öncesi satılarak şirket sermayesinin yarısı kadar ekstra para girişi sağlanmıştır. Kurumunuzun bu muafiyet talebine ivedilikle red cevabı vermesi ayan beyan ortadadır. LÜTFEN bu haksızlığa göz yummayın ! Muafiyet açıklaması sonrası Hurgz %18 düşerek nice ocaklara ateş düşürmüştür.
Sayın İbrahim ben de bu şekilde ihbar şikayet hattına bildirdim.
Lütfen tüm paydaşlar gerekli yerlere müracaat ederek hakkımızı arayalım
22 yildir aktif borsaciyim profesyonel olarak da calistim boyle kansizliga rastlamadim diyebilirim.memleketteki adalete guvensem imkansiz derim muafiyet ama guvenemiyorum
Alın size çağrı fiyatı....... Ytd.
Bugün taban yarın tavan yaparlar bu sahtekarlar.Ondan sonrada milli olun dolar almayın.Yazdim cimere bakalım.
Maşallah 1,26