Senin gibi köylulere yer yok b
Printable View
Senin gibi köylulere yer yok b
Bekleyin para nicin kazanilir zamanı satın almak icin mal.gibi 21 sene bekleyenler ne kazandi . Omurden giden gitti . Sabir zaman askerin olsun bunlar fakir tesellisi . Devam edin . Beni baglayan birsey yok . Sabah aksam graf atan biri vardi kayboldu . Bu isler oyle olmuyor.
Kagit 6 lira iken dedim ayrica dusunce degl. Zugurt tesellisi isleri birakin .
KAP: Bugün çeşitli medya kuruluşları tarafından kamuoyuna aktarılan ve Şirketimizle ilişkilendirilen Dorad Doğal Gaz santraline ilişkin çıkan haberlere dair, Sermaye Piyasası Kurulunun, II-15.1 "Özel Durumlar Tebliği" nin, "Haber ve söylentilerin doğrulanması" başlıklı 9.maddesine istinaden, Şirketimiz tarafından açıklama yapılması zaruriyeti doğmuştur. Bu kapsamda 24.05.2024 tarihli özel durum açıklamamızı ve yatırımcılarımız başta olmak üzere tüm paydaşlarımızı gözeterek, İsrail'deki iştirak paylarımızın ve Dorad Doğal Gaz santralinin portföyümüzden çıkartılması üzerine çalışmalarımızı sürdürdüğümüzü bildirmek isteriz. Gelişmeleri eksiksiz ve zamanında kamuoyu ile paylaşacağız.
İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.
Bence cok bos yapmis. Bu "cok okumus tayfa", rakamlara bakarak herseyi anlayabildigini saniyor. Sahip faktorunu gozardi ediyor. Bu sirket halka arz edildiginden beri yatirimcisini surunduruyor. Yusuf Hoca hala "Yok su kadar kar acikladi, yok teknigi bilmem ne, yok sermayesi soyle oldu" masallariyla KY yi avutuyor. Kasitli mi yapiyor, tecrubesizliginden mi bilmiyorum. Ama serrmaye piyasalari prof u olmus birisine de "Bilmedigi icin boyle diyor" demek cok ayip olur. Kasitli yapiyor desek daha da agir. En iyisi herkes kendi kararini kendisi versin. Sadece bu uyuz hisse degil, butun hisseler icin sahiplerinin gecmisteki davranislarini dikkate alarak karar versin herkes.
Rasgele....
PS: Palaa semsiyeyi acinca kimsenin titrine bakmiyor, herkese ayni muameleyi yapiyor. Bu prof mus, bu docentmis vs diye ayirt etmiyor. Bu da aklimizda bulunsun. :)