Cemts iyi bilanco acikladi saglam verdiler asagi.(%20) Biz de ayni durumu yasar miyiz acep?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Cemts iyi bilanco acikladi saglam verdiler asagi.(%20) Biz de ayni durumu yasar miyiz acep?
Cemts limanını sattı net kara bakmak yanıltıcı olabilir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O gecen bilanco donemiydi. Hasilat, net kar, yine cok iyi geldi.
Bir kerelik bile olsa Neredeyse Sermayesi kadar kar var ortada. 1 tl temettü ihtimaline karşı fiyat neredeyse (- 1 tl ) olarak yansıdı. İlginç bir hisse.
Sayın izci sayın knox 2017 kar tahminlerinizi bekliyorum
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
o hisseyi ta 3 civarlarından o beklenti ile aldılar ve ta 5,73 e kadar taşıdılar...o hissede malumun ilanı oldu beklentiler gerçekleşti...şimdi bu beklenti ile alanlar tabiki satacaklar...bizde böyle bir çıkış olmamış dostlar...daha bilançonun hakkını bile verememiş...zaten üçüncü çeyrekler ile 2,50 lere kadar çıkmıştı en son 2,23 lerden çıkış yaptı...görüldüğü üzere bana göre pek çıkış yapmamıştır...
bu arada bilanço beklentisi ile karele de çok çıkış yaptırdılar...benzer bir son karel de de yaşanabilir ??? kesin olacak diyemem ama öyle bir ihtimal var...
1 senedir borsadan öğrendiğim bir şey var.
Blançonun nasıl geleceğinden ziyade piyasının bunu nasıl karşılayacağı önemlşi oluyor.
Size göre çok iyi sayılan bir değer piyasa beklentilerinin altında kalabiliyor.
Bunuda ne yazıkki ancak blançonun ertesi günü tahtadan anlayabiliyorum.
Bir kaç kere akşam bu blançoyla yarın uçucaz deyip cemts teki gibi elime almışlığım var.
O yüzdendirki kısa vadeci olmayıp sadece blanço beklentisi ile değilde firmada gelecek görüp ortak olmak daha mantıklı geliyor.
Bu arada bir lafımda topiğin yükünü çeken arkadaşlara.
Burada herkes birbirini sevmek yada fikirlerine katılmak zorunda değil.
Bir kaç haftada oluşup gayet güzel bir şekil alan topic ne yazıkki 2 gündür sıkıntılı.
Takım dedik ama takım kaptanı başkalarına kızıp bizi cezalandırıyor.
Kimseye zorla yazı yaz diyemeyiz tabi, ama sevilmeyenlere gösterilen tepki sevilenlerede zarar veriyor.
Ayrıca her kavgdan gürültüden sonra bundan sonra yazmayacağım demeyide çok doğru bulmuyorum.
Hepimiz bir şeye inanıyoruzki burdayız.Amacımız para kazanmak.Topiğe bir tane entryi girilmiyor olsa bile bunun için satıp gidecek kadar enayide yoktur aramızda.
Ama kader birliği yaptığın birileri olması çok güzel oluyordu.
sevinci,beklentiyi ,üzüntüyü hayal kırıklığını paylaşmak insani bir ihtiyaçtır.
Babamı kaybettiğimde cenazesi başında ağlarken hoca omzumdan tutup cemaati göstermiş ve burada ilk babasını kaybeden sen değilsin demişti.İçime hissettiğim acıyı birden diğerleriyle paylaşmış gibi hissedip az da olsa rahatlamıştım.
Paylaşımlar önemli.
YTD.
sayın izci kime kızmış ki dostlar ?? benim görmediğim tartışmalı sayfaları çok merak ediyorum...acaba neler oldu ???
sayın knox a hisse seçimi konusunda katılıyorum...silverline bana göre yeni bir kulvara yeni yeni geçiyor...tıpkı geçmişteki yataşa benzer yapılanmalara gidiyor...şirket ufkunu genişletiyor...şu anlar hissenin yeni yeni bir yola girdiği dönemlerdir...o yüzden de henüz bir çok kişinin dikkatini çekmiş değil...şirket her gelen bilanço ile kendini ispatlaması lazım...ispatladıkça da iyi bilanço fiyatlara da yansıyacaktır...