Arkadaşlar özür dilerim yanlış yere yazmışım:(
Printable View
Söke piyasa değeri olmuş 390 milyon tl;
batıçim piyasa değeri 460 milyon tl;
sökenin %75 batının; batının elinde %100 sahibi olduğu liman var+3 adet hesin %70
22 tane beton tesisi
460-390=70 milyon tl ye %70 3 adet hes+ limanı +22 tane beton tesisi veriyorlarsa...
Biz alırız....
Bu neyin fiyatlaması anlamış değilim...zaten patronun bildiği tek şey hisseye baskı başka da
bildikleri yok....
Bu piyasa değeri ile size bankalar şevkatle ;kredilerinizi takla atracaklar mı? Devlet size yardımcı olacağını sanmayaın,
bu sektörde zaten kapasite fazla, kurtarılacak o kadar çok stratejik sektör varkiiii ,size sıra gelmeyeceğini
söyleyeyim....
Hisseye baskı yapacağım derken asıl işlerini o kadar zora soktular ki...
Bu kurdaki dalgalanma ve salgın devam ederse tek para kazandığınız yer LİMAN o da yakında stop yapacaktır....
Artık seçenekler baya azaldı.
a)Sanko ya satılması,
b)Bankanın satması,
Bizim için fark etmez şu anki piyasa değerinden daha fazlaya gideceğini biliyoruz....
not: SÖKE BEDELLİ yolu da kapalı görünüyor.....
3 adet HES te bu salgın da talibi yada eder fiyatına zor gider....o trende kaçtı anlayacağınız.
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.....
Ytd.
Saygılar
Buraya not düşeyim yeniden değerlemeyi nasıl kendi çıkarız için yaptıysanız;
Hisse geri alımını da eliniz mahkum yapacaksınız.
Euro : 7.50 (200 milyon Euro!!!!!!)
Ytd.
Saygılar,
Sayın Cari onlara daha çok halikopter gelir siz merak etmeyin ama bundan sonra gelecek halikopter yangın söndürme halikopteri olur ancak... Sizinde çok farkınız yok o konuda, geçenlerde mesela Pegasus özel jet vardı ky leri kurtarmak için, hemde business class, sizede ısrarla tavsiye ettim ama sizde Kilisede kalmayı tercih ettiniz.
Migros varken gerisini tanımam.Siz baya risk seviyorsunuz.83 uçağın hiç biri uçmıuyor. o kasasındaki para da yolcu biletler
siparişleri bir kısmı. geri isterlerse...bir de uçakların tekrar uçabilmesi için ağır bir bakımdan geçeceği bilgisini vereyim.
Ama Migros Türkiye' nin amazonu oldu....sana söylediğim yavru şirkerte aklında olsun....k.....
Kalın sağlıcakla....
ytd.
Saygılar
ytd.
Saygılar,
25 den 65 oldumu oldu, Allah bereket versin biz Batıda 10 yılda görmedik öyle bir prim, Net holding aldım 1,16 dan Besim Tibuk
1 ay da en az 15 milyon geri alım yaptı, Batıda kaç lot geri alım oldu 10 yılda? Bu arada Batıda halen yatırımcıyım ama asla eskisi gibi full Batı taşımam,ayrıca şirketin de hisse fiyatınında iyi olmasını canı gönülden isterim ama benim istemem yetmez, yönetenlerden o yönde bir çaba yada ışık maalesef halen yok, inşallah durumu düzeltecek şansları olur tekrar.
Bende de hisse var ama inşallah batarlar bunu canı gönülden istiyorum. Basiretsizler ..............daha çok şey yazmak istiyorum da karakter meselesi olmuyorRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.