Printable View
Nakitte sermayesini buyutenler istediğini alır .. Betondakiler sadece kaybetmeye mahkum :)
Alıntı: Originally Posted by aydinc Nakitte sermayesini buyutenler istediğini alır .. Betondakiler sadece kaybetmeye mahkum :) Lafi bana...kimse ustune alinmasin...silahi parlatiyorum birazdan cvp verecegim 😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Lafi bana...kimse ustune alinmasin...silahi parlatiyorum birazdan cvp verecegim :kmk: :kmk: :kmk: Ortaya attım
Alıntı: Originally Posted by aydinc :kmk: :kmk: :kmk: Ortaya attım Benden baska betonda olanmi var sayin aydinc 🤔🤔🤔🤔🤔🤔
Alıntı: Originally Posted by Webster Benden baska betonda olanmi var sayin aydinc Bilmem :kmk:
Alıntı: Originally Posted by aydinc Bilmem :kmk: Selcuk abinizi de alin yaniniza Betoncular olarak saglikcilara saldiracagiz Avatar...
Alıntı: Originally Posted by Webster Selcuk abinizi de alin yaniniza Betoncular olarak saglikcilara saldiracagiz Avatar... Davyemi şırıngamı elevatörümü alayım.. :evil:
Alıntı: Originally Posted by aydinc Davyemi şırıngamı elevatörümü alayım.. :evil: Hazirsaniz cevap veriyorim Haklisin be ustad 😥😥😥😥😥