sen de haklısın.
Printable View
hisse pazarlayaların kimlermiş öğreneyim bende?
açık açık hisse pazarlayan mı var mış bu forumda ?? aa haberim yok valla...
söyleyin de bileyim o kişiyi dikkat edeyim bundan sonra...
yani yazdığı cümleleri tekrar tekrar okumam gerekli.. nasıl hisse pazarlamış diye, nasıl o cümleleri yazmış bileyim de kendimi bu zattan korumaya alıyım .
yapın bir iyilik de o zatın nickini söyleyin ..
Yahu noktalama işareti kullanmayan, küçük harf büyük harf ayrımını yapamayan biri gelir seni Türkçe bilmemekle suçlar ya....
Benim olumlu bir yorumumun altına "Hayal satmalara karnımız tok" yazılmış. Bu, dünyadaki her dilde "Sen hayal satıyorsun, insanları yok yere olumlu hislere yöneltip insanları kandırıyorsun ve ben bunu yemem" demektir.
Hayır öncesinde biri olumlu birşey yazmış olsa ona yazdı diyeceğim ama yok. Bu, şuna benziyor. Bir yerdeki tek uzun boylu kişisiniz. Biri geliyor uzun boylulara küfür ediyor. Tepki gösterince de sana demedim diyor.🤣
boş muhabbetlerie gidiyor konu anlaşıldı .
türkçe hocası çağıralım , türkçeyi kim daha iyi kullanıyor görelim.:kmk:
Ey forum ahalisi..
Forumda yazmamı istemeyen kaç kişi var ? yazmamı isteyen kaç kişi var?
oylama yapalım ..
eğer forumda yazmamı istemeyen kişiler fazla ise bir daha yazmayacağım ..
söz veriyorum herkese.
"yazmanızı istiyorum" veya "yazmanızı istemiyorum" yazmanız yeterli ..
herkes isteğini belirtsin lütfen
oylama yarın yani pazar gecesi saat 12'ye kadar sürsün ..
hadi oylama başlasın..
NOT : kimse bir şey yazmassa yani oylamaya katılmazsa, bunu "yazmanızı istemiyorum" diye algılayacağım ve bir daha da bu foruma bir şey yazmayacağım.
Onur Bey'le ilgili farklı düşünüyoruz Sn. Usta. Rakibiniz Cyberark, Palo Alto, Tycotic vs ise kaybedeceğiniz aylarınız, yıllarınız yoktur. Bu denli büyük hayalleri olan bir şirkette işe alacağınız kişi (hele ki bu denli yüksek bir mevkide ve bu kadar kariyerli biriyse....) şirketi ilk günden benimsemeli, sahiplenmeli. Yeni dediğiniz 3-5 ay olmuş. Özel sektörde küçücük şirketlerde bile ertesi gün iş bekleniyor insanlardan, hele ki dünyanın ilk 10'unda olduğunu iddia eden bir teknoloji şirketinde (onca da maaş karşılığı) daha işe bile başlamadan hakim olmalısınız şirketin herşeyine. Bir şirkette yönetici sahiplenmezse çalışanını nasıl motive edecek ki? Dediğim gibi, biz bir gün bile çalışmamışken, Onur Bey'den daha fazla şey biliyoruz Kron'la ilgili, hissi oluştu bende.
Umarım yanılıyorumdur.
Ama dediğim gibi Zeynep ve Ayşe Hanımlar ile Kerem Bey'den umutluyum yönetim kurulu adına.
Emre Baran da oldukca tecrubeli.
Yatirim tavsiyesi degildir
Yaz kardeşim yaz sana kim engel olabilirki üstelik krontun tozunu yutmuş beklentilerini görememiş şirket yönetimini haklı olarak eleştirmiş bir yatırımcısın bunu biliyoruz Fakat ben olsam çok eski kront yatırımcısı olarak ilk maliyetim 1300 satış yerlerim 70000 civarı bence bu defteri dür ve kapat yeni yeni ufuklara yelken aç tebdili mekanda hayır vardır bak ne güzel bu işi gayet iyi biliyorsun kendine ne güzel portföy yapmışsın çok kaliteli hektaş sasa ve Kontrolmatik te paydaşız kimseye fazla bulaşmadan Allah yolunu bahtını açık etsin