KENAN GENÇ
@mmkenangenc
·
20h
Replying to
@ozgurerdursun
11500 gün prim ödeyerek emekli oldum. 3500 gün prim ödeyerek emekli olandan 500 - 600 TL civarı fazla emekli maaşı alacağım. Yazık 3 katından fazla ödediğim prime.
Printable View
KENAN GENÇ
@mmkenangenc
·
20h
Replying to
@ozgurerdursun
11500 gün prim ödeyerek emekli oldum. 3500 gün prim ödeyerek emekli olandan 500 - 600 TL civarı fazla emekli maaşı alacağım. Yazık 3 katından fazla ödediğim prime.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın 1 ve 3 aylık uzlaşmalı vadeli döviz ihaleleri sonuçlandı. Buna göre 1 ay vadeli ihaleye teklif gelmezken, 3 ay vadeli ihaleye 1,2 milyon dolarlık teklif geldi.
3 ay vadeli ihalede ortalama fiyat 14,31 oldu.
KOBİ'lerle sınırlanmıştı
TCMB, Türk Lirası Uzlaşmalı Vadeli Döviz Satım İhalelerine ilişkin olarak, ihalelere sadece küçük ve orta büyüklükteki işletmeler (KOBİ) adına katılım sağlanabileceğini bildirmişti.
Döviz kıtlığının ön habercisi.!!!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!!
Forex dünyası.!!!!
Ticaret Bakanlığı Aralık ayı geçici dış ticaret rakamları açıklandı. Buna göre, ihracat geçen yılın aynı dönemine göre %24,9 artışla 22,3 milyar dolar; ithalat ise %29,2 artışla 28,8 milyar dolar oldu. Buna göre, ihracat rakamlarına şapka çıkarırken, ithalat rakamlarının rekor kırdığını hep göz ardı ediyoruz. Dış ticaret açığının ise genişlemeye devam ettiğini görüyoruz: Aralık ayında 6,6 milyar dolar! Demek ki, uygulanmaya konan yeni ekonomi programının temel bacağı olan üretim ve ihracat bakış açısıyla dış ticaret rakamları aynı paralelde ilerlemiyor. (Emre Değirmencioğlu'ndan)