Garibanca,Allah nasip ederse 04. 01. 2020' de oradayım..
Printable View
Garibanca,Allah nasip ederse 04. 01. 2020' de oradayım..
Santa-fe,haklısın tarihi yanlış yazdım..Konu sadece printaş değil olaya ÇBS şirketleri olarak bakıyoruz..Dilerim eskiden olduğu gibi beraber el ele borsaya geri dönerler..Bildiğim kadarıyla SPK haklarında dava açmıştı ama ayrıntılı sebeplerini Garibanca, 2Onur2,akan2017 daha iyi biliyorlardır..Nasipse 5 gün öncesinden Arnavutköy'de olmayı planlıyorum,inşha Allah..Orada toplanmamızın amacı çavuşoğullarına destek olmak için olmasa gerek ne için destek olacakmışızki çevirmediği entrika kalmadıki aferinmi diyeceğiz kendilerine büyük ihtimal protesto ederiz çavuşoğullarını vurdum duymaz,duyarsız oldukları verdikleri sözlere kayıtsız kaldıkları için..
Bence gelir 2412 kişinin bilgilerine ulaştım deniyorsa bu bilgilere ulaşmak kolay olmamalı bu bilgilere ulaşan kişi hakim ortak konumuna gelecek durumda olmalı pay sahiplerine çağrı yapacaksa yönetime aday olduğuna dair bir bildiği olmalı.Spk böyle bir durum varsa genel kurulun ne amaçla toplandığını pay sahiplerine bildirmesi özel durun açıklaması yapması gerekir.