abi toaso muadillerine göre çok ucuz kalmadı mı? froto yu çok iyi tanıyorsun. onu baz alarak biraz da tofaş biriktirsek nasıl olur? fena gözükmüyor ve endeks kadar prim yapabilmiş. bir kaç cümle yazarsan sevinirim.
Printable View
Hocam soru sen alır mısın değil? 0 lotu olan bana 11 den maliyet yapmamı önerip al der misin?
Senin maliyetin 3-4 tl ise, 11 den %20 daha ek maliyet yapsan ne olur...kaldı ki ona bile evet demiyorsun..ilk alımı yapacak olana burdan maliyet yap nasıl diyelim.
Kendimin almadığı hisseyi başkasına al demem ben.
Ayrıca büyük düşünür Halil buhur un son yıllardaki portföy performansı bir şeyleri yanlış yaptığının ispatı..uzaya çıkmış hisseleri alarak endeksi bile zor yenersin, ispatı kendi portföyüdür zaten.
hocam bence o durumda olan bir hisseyi dudu abi alsa bile buraya yazmayacak kadar tecrübesi vardır. ben de hisseye ne kadar güvensem de paylaşım yaparken iki kere düşünüyorum. misal toaso yazdım az önce. kaç gündür yazmayı düşünüyordum. öğleden sonra yazdım sonra vazgeçtim. sonra tekrar yazmaya karar verdim.
hektaş 2,50 iken grafiğinde boşluk var diye almadım, forumlara da yazmadım. ama temel tekniği geçti. 500 civarı hissenin birisi de böyle yapabiliyor.
cümleten iyi akşamlar.
Iste bu nedenle hic bir zaman blok alim degil hep aylik duzenli alimlarla zamana yayilmis biriktirme tarzi bir portfoy olusturulmasini oneririm.
Toaso ucuz gorunuyor gercekten teknik olarak ama ucuzun da ucuzu var.
Bir portfoyun olusturulmasi, tek tek kagitlarin olgunlasmasi 5-7 yil.
Syg,
yaw bi kriz olsa da alıp unutsak kaatları.
Bilenler bilir bundan altı yedi yıl önce Dudu beyin favori kağıdı ttkom idi. Akmak kokmaz temettü kağıdı. Ben bile almıştım. Allah tan bi iş için lazım oldu ve bende sattım. Allahtan satmışım yoksa aradan geçen 7 yıla rağmen durum ortada. Daha önce artan hisse artmaz diye bir durum elbette olamaz ancak. Her hissesin belli evreleri vardır. Kimisi çıkışını tamamlar beş yıl uykuya geçer. Kimi 2 yıl , kimisi 10 yıl
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.