Printable View
Alıntı: Originally Posted by yigtt Abi sen nasil dayandin mine varken boyle kac kademe dustu bunlar bizi burdan zor cikartr gbi ssenin maliyet kac HTC Desire 816G dual sim cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. maliyet 0,42 kardeşim öylesine girmiştim mine girince işin içine kala kaldım.
Alıntı: Originally Posted by kasırga_80 Selofan benide yaz araniza Tekkemizde herkese yer var
Alıntı: Originally Posted by kasırga_80 Selofan benide yaz araniza Diğer köy deki yazılarını takip ediyorum Blu nun söyledikleri can sıkıcı
Alıntı: Originally Posted by Selofan Diğer köy deki yazılarını takip ediyorum Blu nun söyledikleri can sıkıcı .ne yalan söyleyeyim bende etkileniyorum YTD AIR dostum nerdesin
ama direneceğim.ytd
Alıntı: Originally Posted by tarkan .ne yalan söyleyeyim bende etkileniyorum YTD AIR dostum nerdesin Sessiz sakin izliyorum kafami dağıtmak için başka hisselerde trade takiliyorum.. ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Originally Posted by airforce1 Sessiz sakin izliyorum kafami dağıtmak için başka hisselerde trade takiliyorum.. ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Umudumuz var mı üstad. Yeniden spk ya başvuru yapılır ve hisse kendini toparlar mı..
Eşleşme nasıl bu arada