ben ozgyo ve kiler gyo ile ilgileniyorum. ikisinin borcu da yok.
a1 için değerleme raporu diye bir şey olamaz sn. kobra
orada halka arzı bekliyoruz artık. gülerde uzun vadeli yatırımcı olduk zaten
Printable View
Açıklamalar
31.12.2021 tarihli açıklamamız ile kamuya duyurulan A1 Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı AŞ'nin sermayesine %50 oranında iştirak ettiği Erham Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Niğde ili Bor ilçesinde bulunan ve toplamda 7,0 MW kurulu güce sahip 7 adet güneş enerjisi santralinin satın alınmasına ilişkin imzalanan sözleşme kapsamında sözleşmeye konu güneş enerjisi santrallerinin devir ve ödeme işlemleri 12.01.2022 tarihi itibarıyla tamamlanmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Hayek, kar 110/120 gelebılır, hatta çok fazlasıda gelebılır. ama bu neyı değiştirir ? sen yüksek karın fiata olumlu etkı edecegıne ınanıyormusun ? bak kardesım, bu adam yalancı ve çok da ıyı bır yalancı.. g. kurulda yatırmcının gözlerının içine bakarak, sırf üç kuruş daha fazla para kazanmak ıcın yalan söyled. gerı alım yapacagım dedı, ama almadı. bu adam farkında degıl ama ayşe terzi bunun uzerınden para kazanıyor. ama tüm agır söz ve laflarıda murat guler yıyor..umarım murat guler açısından bu bılınclı bır tercıhdır. ayşe terzı bunu parmagında oynatıyor..
şirketımıze ve bana agır laflar edıldı dedı g. kurulda.. pekı kurul sonrası olumlu havayı neden dagıttın ? yatırımcıya bır adım geldın mı ? insanlar gerı alım yapacagım dedıgını ısıttım dıyor, sen bu konuda nasıl yalan söyleyebılırsın.. bak o ayşe terzi seni yatırmcının önune yem yapıyor. butun ıtıbar suıkastıne sen ugruyorsun, kendısı ıse para kazanıyor.. artık bır adım at murat guler.. bır adım..
paramızı aldın, sonra % 50 olan payımızı % 25 e dusurdun a1 gırısımde- paramızı aldın, kar yapan a1 kapıtal ve rtalbe yatırdın bedellı ıle. paramızı aldın pıyasada 20 /21 tl den ıslem gören rtalbe 24,50 den ortak oldun. - paramızı aldın buna ragmen şirket hısse fıatlarını 2 kat dusurdun.- paramızı aldın kar yapan şirkette tek kuruş temettu vermedın - EN ONEMLISIDE BU, ÇUNKU AGZINDAN ÇIKTI BU LAF; DEDIN KI GULERIN FIATI DUSUK, GERI ALIM YAPACAGIM DEDIN.. şimdi tum bunlardan hangısıne ıtıraz edıyorsunuz, bu yazdıklarımın hangısı yalan ?? sonra yatırımcı hakaret edınce haksız mı oluyor ? soruyorum, sen bu uygulamalara maruz kalsan ne yapardın ? haksızmıyız murat guler ? bır şapkanı onune koy ve dusun , haksızmıyız ?? bizi kazanmak ıcın tek bır adım attın mı ? tek bır adım ??
Ey şahsiyetli kudretli mert patron murat güler
Glryh den 1 lot hisse geri alım yapta sözünü tutmuş ol.
1 simit parası çöp olcak ama o kadar da olsun.
Şu tartışmalara son noktayı koy herkesin kafası bı rahatlasın.
Merakımdan soruyorum Adet tutar TL şu kadar fon ayırdık v.s belirtti mi genel kurulda 🙂🙂🙂