tkfen ce tcell borsayı mahvettiler
Printable View
tkfen ce tcell borsayı mahvettiler
Yaziklar olsun bu mudur. Yok efendim butun dunya bu kagittaymiş. Muhtesemmiş. Bu seviyeler daha neymiş. Vs. Vs. TVF nin el att8gi ciftlige cevirdigi. İhtiyac duydugunda kullanacagi bir para kaynagi oldu. O kadar. Yatirimci icin bir pozitif getirisi olacagini hic sanmiyordum. Ki oyle oldu. Yolunacak super bir sirket olustu. Zaten her gun ederine dogru son hiz gidiyoruz. Yazik. Yillardir bekleyen turk yatirimciya. Yabanciya acimiyorum. Buyuk fonlarin maliyeti zaten sifira yakindir.
TECNO KC3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
açıkçası bir sermaye artırımı bekleniyord sanrım kasada para var ama bun yapmadılar
Yıllarca turkceli bu fiyatlarda süründürüp yabancının hisse toplamasina maruz bıraktınız. Adamlar enayimi şimdi satsın altın madenine oturttunuz adamları. Şimdi ellerinden alalım diye uğraşın. Türk yatirimciyi düşünen yok.yabancinin skm.hoslarina gidiyor herhalde.vakiflar fonunun aldığı şirketler ne hikmetse düşüyor. Yatirimciya güven vermezse ben şüphe duyarım bu yapılanlar hanedanlik olacaksa cook yazık olur.
Sn. arpaci55’e niye yüklendiğinizi anlamadım? Zahmet etmiş genel kurulda gördüklerini aktarmış.
Başkasına inanmıyorsanız keşke sizde katılsaydınız.
Forum iyice ilginç bir hal almaya başladı :)