Ben de Aykut hocanın bjkden puan alacağını düşünüyorum
Printable View
Normal sartta bjk in basaksehiri almasi lazim. Derbiye gelirsek besiktasin arayi kapatmalarina izin vermemeleri gerekiyor o bakimdan isi sansa birakmayip besiktasi derbide hakemle ligme ligme edebilirler. Yoksa aksina biraksalar Sergen alttan girer usten cikar derbiyi alir. Puan durumu mac eksigi ile gidiyor besiktas. Buna izin verecekleri sanmiyorum. Ondan feneri satmadim. Gencleri yenecegimizi varsayaraktan. Dusuk ihtimal basaksehire takilirsa derbi oncesi kenara cekilirim.
Terim in dengesi bozuldu o bakimdan ligi muhtemelen bjk a verecekler bu yil.
basak bjk ya, kayseri de gsraya puan kaybettirir..ytd
şahsi fikrimdir , beni bağlar tabi bu olay..:)
1 Nisandan itibaren fener yıldız pazara yükselirken değer sportifler ana pazarda....faydası var mı acaba:)
Arkadaslar sizin kuponlar yine yatti. Savas, Arif ve Menham alayim kuponlarinizi :)
Yaw harbiden hissesi yerine iddiasini oynasak bire bin olmustu para.
Simdi gencler macini alirsak. Haftaya bizim spekeddin derbi oncesi mallandirmak icin yukari gotururse cikma niyetim var. yok goturmesse bu skorla derbi yuzde 51 fener in. Besiktas derbide yenmesi bence supriz sonuc olur. Haftaya hisse artmazsa derbiye hissede girecegim. Artarsa cikarim. Ne olur ne olmaz. Aklima Besiktasin alacagi yatmasada sergen derbilerde muazzam yonetiyor. Riske girmem. Ama yuzde 51 Fener alir derbiyi. Tersi olursa supriz.
Bu baglamda hissesi olanlar icin uzulecek bi durum yok. Basarsa derbiyi bekliyecegiz. Basmadi gotururse riske girmem kendi adima cikarim.
Fener çanak direncini kırdı (34.92).. Bende yok olanlara bol bereketli seanslar dilerim..