Printable View
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Petrol 30'a gidecek gibi. Altın onsta 25-40 dolar çekilme olabilir. Yatırım tavsiyesi değildir. Petrol de gelecek dediğim yere. Sarı kız geldi gibi. Yatırım tavsiyesi değildir.
Alıntı: Originally Posted by ~YTA~ Mac +%2.75 MAC'ı beğeniyorum ama zamanı değil. Yatırım tavsiyesi değildir.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Petrol de gelecek dediğim yere. Sarı kız geldi gibi. Yatırım tavsiyesi değildir. Ons ay sonu ve hatta 1. çeyrek son günü olduğu için düştü.Pozisyon kapatma vs. Toplar yarına.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Petrol de gelecek dediğim yere. Sarı kız geldi gibi. Yatırım tavsiyesi değildir. Alıntı: Originally Posted by myfinans Ons ay sonu ve hatta 1. çeyrek son günü olduğu için düştü.Pozisyon kapatma vs. Toplar yarına. Emmime ters dusmek istemem ama size katiliyorum ustad
Alıntı: Originally Posted by Webster Emmime ters dusmek istemem ama size katiliyorum ustad Walla sen de bilsen üstad ben bilecem ben de bilsem sen bilecen... Mert acaba hala yan hesap diyor mu?
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Walla sen de bilsen üstad ben bilecem ben de bilsem sen bilecen... Mert acaba hala yan hesap diyor mu? Emmim benim bile suphem kalmadi Siz benim yan hesabimsiniz
Millete 343 ten altin sattirdik kendimiz kaldik
Ah gbp leri bozan kafama edeyim Hep derim İngiliz kizi gibisi yoktur Ytd