Nebati: Şimdi fiyatlamalar yapıldı. Fiyatlar toparlanırken fiyatları çekmeyenler, çok net söylüyorum, fırsatçılık yaparsan, ülkeye zarar verecek adımlar atarsan Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın nasıl bir bakanlık olduğunu anlayacaksın!
Printable View
Nebati: Şimdi fiyatlamalar yapıldı. Fiyatlar toparlanırken fiyatları çekmeyenler, çok net söylüyorum, fırsatçılık yaparsan, ülkeye zarar verecek adımlar atarsan Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın nasıl bir bakanlık olduğunu anlayacaksın!
Hazine bakanı : Yeni sistemle ilgili talepler alındı
Spiker : Talepler nasıl rakam verir misiniz ?
Bakan : Rakam ben vermeyeyim , gözlerime bakar misiniz ne görüyorsunuz ?
Spiker : Gözlerinizde sevinci görüyorum ama rakamları duymak isterim , ekonomi rakam işi
Bakan : Ekonomi beklenti işi ekonomi istikrar işi ekonomi gözlerdeki ışıltıdır , benim gözlerindeki ışıltıyı arkadaşlarım görüyor .
Bu ne ? :notr: :notr:
Hazine ve maliye bakanı : Geçen cuma BİST’te yaşananlar küresel bir hareketti , para çıkışları oldu Noel geliyor , paralarını 2 gün sonra alıyorlar , özellikle bu yeni karalarlarımızla ilgili toplantılar yaptık haberlerini aldılar ondan bir an önce bu çıkışı yapmak istediler , yarında belki bir düşüş olabilir çıkış olabilir sonra normale döner
Resmî gazete :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...df8a85ccce.jpg
Bak burda haklisin sanirim. Bir aile ziyaretimizde kacalar bir yanda biz diger yan odada. Beyler biraz kafayi bulunca basladilar abuk sabuk konusmaya. Iclerinden biri bir fikra anlatiyordu, "" bedevi ucsuz bucaksiz colde kervanini bir hurma agaclarinin etrafinda mola vermis. Ee gunlerce colde tek basina seyehat cani birseyler istemis. Disi dorumlarin birini gozune kestirmis, ama nafile, boy yetismiyor. Basliyor dorum arkasina kum yiginlari yukseltip yetissin. Tam yetismisken doru bir adim oteye. Tekrar tekrar durum devam ediyor. Bedevi cildirmak uzere. Uzun bir ardan sonra colde yolunu kaybetmis bir arap gacisi cika geliyor.Guzel mi guzel, sehvetlimi sehvetli... Bedevi gaziya , su ve erzak verip gonlunu ediyor. Gaci da essek degil ya sonunda onun icin birseysey yapip yapamiyacagini soruyor. Bedevi derki "' bacim su devenin, dorumun basini biraz tutuver"" ""