Printable View
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 Dolarda tuhaf şeyler oluyor 2 dakikadır. 62 yide 55 ide gördü korkunun ecele faydası yok dayı. ağlamak yok.
Alıntı: Originally Posted by Bailing korkunun ecele faydası yok dayı. ağlamak yok. Ben ne korkayım bu yukarı gideceğine işaret dolar borcu olan düşünsün
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 Ben ne korkayım bu yukarı gideceğine işaret dolar borcu olan düşünsün otoparka getir kimseye satamazsan ben 9 dan alırım. eski dolar getirme renkli 100 lük olsun.
9 TL’ye otoparka bile giremiyoruz. En son 30 TL verdim otoparka,
Psikoya sorarız ucuz otopark bilir o
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 Psikoya sorarız ucuz otopark bilir o Ama ucuz kahvaltılık bulamamış ki öğünleri azaltmış. Oysa porsiyonları azaltın demişlerdi.
Alıntı: Originally Posted by Bailing otoparka getir kimseye satamazsan ben 9 dan alırım. eski dolar getirme renkli 100 lük olsun. Alıntı: Originally Posted by EGEDUK 9 TL’ye otoparka bile giremiyoruz. En son 30 TL verdim otoparka, Alıntı: Originally Posted by ayhan53 Psikoya sorarız ucuz otopark bilir o 10 tl ye de ben alırım arbitraj fırsatı olur :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by EGEDUK Ama ucuz kahvaltılık bulamamış ki öğünleri azaltmış. Oysa porsiyonları azaltın demişlerdi. 6 haneli mevduatı 100 bin mi 900 bin mi orası net değil çekememiş en son bankadan