Originally Posted by
viopva
iyi akşamlar.yaklaşık 2 yıldır burda yazmadım uzunca zaman okumadım. son dönemlerde tekrar izlemeye başladım.fakat gördüm ki pek değişen bişey yok.bir kaç ekleme de bulunmak istedim.sayın abka iyi niyetli bir şekilde viop taki uyarısını yapmakta, pişmanlıktır. demiş.yılların tecrübesi canlı şekilde yaşamış sonucun bi şekil boş olduğunu anlatmış kendisine katılıyorum.bende en son 2 yıl önce long, şort yapıyordum maalesf yıllarca hep aynı bolgede al ver al ver boşa kürek çektim.şuan tek yaptığım long hisse ve vadeli tersde kalma sorunu böylece ortadan kalktı.bu şekil de daha kontrol lü olduğumu ve portföyümün sürekli arttığını gördüm.sert düşüşlerde anında kapanmamdan dolayı da sürekli nakitte olmam kolaylaştı.sonuç bende resmen rulet kırmızı sıyah gibi daima kasa kazanıyor.bazı arkadaşlar illaki kazanıyordur oda 1000 de 1 ihtimal olduğunu düşünüyorum.hisse net güzel faydalı fakat bazı arkadaşlar kaprisli ukala buna gerek yok.hepimizin bildiği gibi burayı takıp eden çok insan var .hani derim ki burdan yardıma i htiyacı olanların da kendi ne faydaları olacak şekilde anlamalarını sağlamak iyi olacağını düşünüyorum.sonuçta herkes bireysel kazanım yada kayıp.