PUTİN TÜM GDO'LU GIDALARI YASAKLADI
GDO'LU YETİŞTİREN ÇİFTÇİLER TUTUKLANACAK
(Rusya, et ve yem ürünlerinde bulunan genetiği değiştirilmiş GDO'lu yem ithalatını yasakladı)
rusyanın basına gelmis en güzel sey putin ..
Printable View
PUTİN TÜM GDO'LU GIDALARI YASAKLADI
GDO'LU YETİŞTİREN ÇİFTÇİLER TUTUKLANACAK
(Rusya, et ve yem ürünlerinde bulunan genetiği değiştirilmiş GDO'lu yem ithalatını yasakladı)
rusyanın basına gelmis en güzel sey putin ..
Sözcü:
"BioNTech’e şok: Covid-19 aşısının yan etkileri yüzünden yarın hakim karşısına çıkıyorlar."
Kadın babam esnaftı diyor.
Bence piyasadan anlayan biri.
Hatta orda 94 el bir kıyaslama yapmaya çalışıyor.
Soruyu soran bence pek bişi anlamıyor.
Çünkü son dönemde uygulanan ekonomi politikasının sabit maaşlı için kötü esnaf tüccar vs için iyi olduğunu bir türlü idrak edemiyor. İdrak sorunu var. Sürekli olarak esnaf sorunu şeklinde soruyor.
Kadın bir şey bilmek zorunda değil.
Gelişmiş ülkelerde adam Cumbabanın adını bilmek zorunda değil bilmiyor, belediye başkanını bilmiyor, milletvekilini bilmiyor.
Cahillik bunu bilmek zorunda bırakılmak. Ben de bilmek zorunda değilim.
Seviyenize inemeyeceğim.
Kutuya oy vermeye devam edin. Kutu kazanır KK kazanamaz.
kalkmışsın bir kara cahile tercümanlık yapmaya çalışıyorsun, sen onun klavye kullanan türüsün. bu kadına bırak cumhurbaşkanını türkiyenin 2. büyük şehrini sor bilirse bir daha yazmam. geçen gün böyle ulu orta konuşan teyzemim türk bakıcısına cumhuriyetin kuruluşu ne zaman biliyor musun dedim, hatırlamıyorum dedi ki ilkokul mezunu, hadi tarih bilgisi zayıf diyelim, türkiyenin 2. büyük şehri neresi diye sordum antalya, orası çok kalabalık dedi, esnaf kızı olsa ne olur çiftçi kızı olsa ne yazar, mal bu.