BFREN kötü, tu kaka F/ K sı yüksek ve sizler onu pazarlayıp duruyorsunuz emme bizim F/K düşük ve düşük kalmaya devam ediyor. Onların hepsi düşecek biz uçacağız kandırmayın milleti. Böyle diyeli 2 yıl oldu ve yine çaktı ters indikatör.
Printable View
BFREN kötü, tu kaka F/ K sı yüksek ve sizler onu pazarlayıp duruyorsunuz emme bizim F/K düşük ve düşük kalmaya devam ediyor. Onların hepsi düşecek biz uçacağız kandırmayın milleti. Böyle diyeli 2 yıl oldu ve yine çaktı ters indikatör.
Onu diyeni kaalemi alıyorsun o konuşmak için konuşan bir zat boş geç ve bu patron tahtacı sopasını o da yemiştir merak etme oylelerini çok gördük kısmet inanın para kalmadı bu abidini aldikca ama bekleyecegim çaresi yok çünkü kiprastikca batırıyor şeref yoksunu tahtaci
Bilançoyu gösterdiler gene birine belli ‘
Kapanırken bile 6 lot kaptım vereni öpsünler Yattım üstüne artık satan düşünecek .
Gaziemire yeni fabrikaya otobüs kaldırmanın zamanı geldi!
https://x.com/dunyadanfinans/status/...260959083?s=46
1.000.000 TL parası olan faizde 1.500.000 yaptı.
Borsacının parası 500.000'e düştü.Egeendeysen 444.000e düştü!!!
Borsanın mevduat yatırımcısını yaklaması için 3X yapması gerekiyor...
Reel kayıp %70-%85 Herkes suskun.. siyasiler sessiz.. Borsa İstanbul sahipsiz kaldı.
Sevgili filozof dostum bu hareketlerin düşüşü bana bir zamanlar aslan çimentonun korku tünelini hatırlatıyor o tahtada da bir piskopat vardı 130_140 lardan hisseyi 23 e kadar düşürmüştü amao çok hizligevsemisti ben de 25-27arasi tanıdığım herkese aldirmistim sanırım bir hafta sonra düştüğü gibi öyle çabuk çıktı ki degil 140 felam 380 -390 Lara kadar çıkmıştı sonra biraz oyalandi ve peşinde yukluce bedesiz açıkladı suresiztavanlarla taaa1300 lerde nefeslendi ve çil cilcivcivleri verdi tabi o zamanlar burut takas felan yokdu günde çift seans her seans yüzde yirmi vardı ne günlerdi bu pust ise patron ile tahtaci ortaklığı ne bok yedikleri belli degil ky nin kanını emen vanpir ********ler hele patron denen zibidi tam bir vampir kafası da basmaz ne yaptiginibilmeyen kimler sayesinde bu fabrikayı kaptiysa ahanda ooylebir öküz bir zanlar gene yapmistibu pisligi 13-17 arası it dalaşı yapmış ve bedelsiz açıklamıştı o zamanlar ben de bıkmış vermiştim çünkü nefes bırakmadı her tahta gider bu baskilardi aynı poku yiyor gene kotlu der hakkımızda hayırlısı ölmesini bekleyeceğiz artik
ACT Expo / ACT News 2025'te harika vakit geçirdik!
Sektör liderlerinin ticari taşımacılığı elektriklendirmeyi ve karbon emisyonunu azaltmayı amaçlayan sıfır emisyonlu ürünlerimizi incelemesiyle standımız heyecanla doldu.
Bu yıl, çok sayıda çığır açan ürünü duyurduk:
Gelişmiş LFP hafif hizmet tipi akü: Hafif hizmet tipi kamyonlar, arazi ekipmanları ve diğer ticari uygulamalar için tasarlanan bu akü, esnek paketleme ve kolay entegrasyon için tasarlanmış çok yönlü bir pakettir.
Dijital çözümler: Kablosuz güncellemeler ve Araçtan Şebekeye ISO-20 sertifikaları da dahil olmak üzere bu çözümler, araç bağlantısında ve şebeke entegrasyonunda devrim yaratmaya hazırlanıyor.
Orta ağırlıktaki araçlar için entegre elektrikli güç aktarma organları: Isuzu ortaklığıyla duyurulan ePowertrain, 14xe eAks, Güç Kontrol ve Aksesuar Sistemi (PCAS) 3.0 ve Gelişmiş LFP akü platformumuzu içeriyor.
Üç gün boyunca standımızı ziyaret edenlerle sohbet ettik, müşterilerle bir araya geldik ve sektörde gerçekleşen diğer yenilikleri görmek için fuar alanını keşfettik.
İşte öğrendiklerimiz
Müşteri ortaklığı şarttır: Ortaklıkları, endüstri liderliğinde yeni bir sınır olarak görüyoruz. Accelera'nın Daimler Truck ve DACCAD
https://www.linkedin.com/posts/accel...aign=copy_link
8800-8900 arası aylık desteği, altına birkaç defa sarktı ve her seferinde toparladı.
Bu sefer de döneceğini düşünüyorum. Bilanço sonrası iyileşme belirtisi göstermez ve birkaç günden fazla altında kalırsa sert düşüşler yaşar.
BIST yarın desteğinden döner de bu bilançoyu vermeden rahatlamaz.