Originally Posted by
keko
brksn kardeş güzel özetlemişsin...tebrikler...sen küçük sasaya benzetiyorsun ben de küçük egeene....:)
büyümeye aday bir bebek...bir kaç sene içinde ilginç yerlere gelebileceğini tahmin ediyorum...al unut tarzında ve tam da borsacı dede mantığındaki bir hisse...böyle hisseleri fiyatları düşük iken yakalamak çok zor...30 tl zirvesi olan ve ederi bence çok daha yukarılarda olması gereken bir hisseyi buralardan da yakalamak bence şanstır..
biliyorsunuz borsacı dede hisseleri uzun vadeli tutuyor..bazı hisselerinden 300 kat kazandığı oluyor....borsacı dedeye özenenlere brksn bence şans tanıyor...hayırlısıyla bakalım neler olacak ?? gönlüm tutmaktan yana...ama ne kadar tutabilirim onu bilmiyorum...kocaeri yaklaşık 8 aydır tutuyorum...sabır güzel bir şey...:)
borsa hayatımda en uzun sürem 1,5 yıl olmuştu...bakalım bu rekorumu kırabilecek miyim ??? kıracak olursam bunu hangi hissem ile yapabileceğim ??? atatp...kocaer ve brksn...üçü de çok hoşuma gidiyor...nasip nasip nasip...sabır sabır sabır...