https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e8eedc471a.jpg
Printable View
Aynen, bilançoyu kâr ederek açıklayan devriliyor.Thy de rekor yaptı,2 günde -8.3 devrildi
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gedik bosunami aliyor. Maliyeti 4 ustu.. Birde 3,80 den sattıklarının parası da epey yapiyor.. yani dusse de adamlar enayimi 3.8 versin bir bildikleri vardır herhalde .gerçekse bu is...bir satınalma haberi tek tavanla kaybı toparlar..uzun vade zaten durmaz burda tabi borsanın genel durumu da onemli..ytd..
Emin olun 3 yıl önce yatas içinde aynı Şeyler söyleniyordu kağıdın durumu ortada 175 ten 26 ya geldi arkadaşlar bir kağıt düşmeden hayatta çıkmaz ALIN unutun , yatas 140 dan 283 yapmıştı sonra 175 e kadar düştü ve sonra füze, darısı kekebek mobilya basına kim ne derse dedin şirket kardamı karda, şirket büyüyormu büyüyor, bu iki etken yeterlidir benim için kesinlikle YTD ŞAHSI GÜRÜŞÜM BENI BAGLAR
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kapa düşen haber nasil sizce
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fd3521 yazdıklarını hatırlıyorum yataş ın 0,90 dan beri bilirim,buradaki spek çok inatçı ve kendinden emin.Bi yerde bırakacak kağıdı. umarım dediğin gibi, yataş gibi güzel günler görürüz YTD
Hisse fiyatına etkisi olacağını bilemem .Hisse devri ile ilgili Rekabet Kuruluna itiraz edilmiş.
Hisse devri yapan Hollanda merkezli şirket kime ait diye internette biraz araştırdım. Acaba bıyıklılar yine iş mi çeviriyorlar diye.
Hisse devri yapan International Furniture B.V. isimli şirketin tamamı Turkish Private Equity Fund III L.P. isimli Fona ait.
İsmi aldatmasın, sermaye toplamları 1.7 Trilyon doları bulan 30 Yabancı Global yatırımcının ortak olduğu bu fonda hiç Türk yatırımcı yokmuş.