Hocam ağlamaya fırsat vermeden çaktı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Eksi 10 dan tavana çekerek nasıl mal dağılıtılır anlamadım. Benim bildiğim mal yedirme tam tersi şekilde olur. Ha yarın eksi açılıp artıya geçer mi orasını bilemem ama bu şekilde düşünüp te eksi 10 lardan çok ky nın anlayacağı belli. Ben bile düşünmüyor değilim. Sadece şunu söyleyebilirim galipin hisselerinde kârı buldun mu kaçacaksin bi daha o hisseye girmiyeceksin. Ytd
Eğer dediğim gibi yaparsa nasıl eksiden artıya giderek mal dağıtılır birlikte görürüz. İki taktiği var sırayla yapıyor adam.
En sonuncusunu avtur ve Avgyo da hatırlıyorum 3.5lara çıkmıştı avgyo. Sonra taban taban yiye yiye 2.40 küsürlere geldi. Açılıştan sonra 2.08'e değdirdi sanırım %18 eksiydi. Ordan da tavana kitledi. Zaten yukarı gittiğini gören herkes iki üç puan için atladı. Ardından herkes içerdeyken brütlendiniz dediler :D
bugun acilisi herkesi sasirtmak icin fazla asagi salmadan 5.10 ~5.20 ler civari yapabilir. sonra ufak ufak alislarla 5.60 lara goturup oradan gelebilecek talebe gore asagiya dogru satisa gecebilir..tahminimdir.
galip, operasyonlarını resmi metro yatırım ve gayri resmi ismilazımdeğil aracı kurumları( iş yatırımdan vazgeçemez, gedik güdük gibi vs.) ile yapıyor. hissenin fiyatı yukarı çekilirken tepe noktalarında, galip elindekileri metro yatırıma transfer eder, yani tavanlardan alacak başka enayi olmadığından yine kendi cebi olan metro yatırıma satar, kendini kurtarır. metro yatırımda aşağı doğru basarak hem piyasaya hem de yine kendi ekiplerine satar.işte bu ekip satışları zamana yayarak ufak ufak maldan çıkar. ıcbct yi hiç takip etmedim, dün işlemlere ve pastaya baktım sadece, metro yatırım olmayan malı satmış görünüyor( alıcı iş yatırım :one:) hemde taban fiyattan. işte burası ilginç, galip' metro yatırım satıyor korkusunu' mu vermek istiyor acaba ? tabandan alanda kendisi bu arada... galip şeytanın ta kendisidir :evil:
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]aynı görüşteyim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi