149 bin lotla 3.90 dan 3.65 vurmus bu kadar yapmaciksin spek amca... Ama Ben bos durdum mu 5 bin lot kaptik 3.71 den
Printable View
149 bin lotla 3.90 dan 3.65 vurmus bu kadar yapmaciksin spek amca... Ama Ben bos durdum mu 5 bin lot kaptik 3.71 den
Ok yaydan çıktı anasının organına kadar yolu var
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
35 bin zararla beklemedeyim. 35 bin kar la veririm lotlarimi
SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç nickname'nin hakkını vermiyorsun hocam
Bizim gibi 3 yıl bekleseydin kim bilir neler olurdu 😂😂
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah spk ya incelensin dedik diye yazı gönder akşamına tahtanı sallasınlar ne kadar ucuz hareket..spk asıl bu şüpheli durumu incelemeli..
Köşe başında suç işlenebilir diye sabah polisi ara..akşamına suç işlensin..sobe
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın ve çok değerli (!) Spek ve Migros yöneticileri,
3,5 yıldır yapmadığınız numara kalmadı.Ama şunu belirtmek isterim ki her yaptığınız ayak oyunları Ky yi daha da hırslandırdı ve kağıda daha fazla sahip çıktılar yani sizin yapamadığınızı yaptık...
Kendi adıma 3,5 yıldır yaşamadığım sıkıntı kalmadı ama çok şükür bu maddi sıkıntılarımın büyük bir çoğunluğunu atlattım.
Şimdi ya benim yani KY nin dediği rakamı verirsin ya da hep beraber bekleriz.
Karar senin...
YTD...
Kayıkçı arkadaşım , size göre birkaç gündür yapılan hareketler KY dökme hareketimi yoksa , hisse fiyatı 3 lerden 4.80 lere şişirildide Kipa ile migros un birleşme değerinemi getirmeye çalışıyorlar ( birkaç gün önce bir arkadaş kendi hesap ve değerlendirmelerine göre bu fiyatı ort. 4.60 bulmuştu ) Sizce ky nin beklediği/istediği rakamlar aşağı yukarı nerelerdir. Bu hisseye birkaç gün önce girdim , bu oynak fiyatlandırmalardan korkmayıp beklemelimiyim , yoksa kol kanat kesmeyede hazırlıklımı olmalıyım. Teşekkür ederim. Herkese Selamlar.
Sayın Bolu beyi İsa;
İnanın sizin sorduğunuz sorulara cvp verebilecek kadar bilgim yok.
Ancak şunu belirtmek isterimki bu adamlar bu ve buna benzer KY nın hayal gücünü zorlayacak daha çok oyunlar yapacaktır.
Biz kağıdı uzun zamandır taşıdığımız için işi inada bindirdik ve bu yüzden satmaya niyetimiz yok ama sizin durumunuz için inanın bir yorum yapamıyorum.
İnşallah hep birlikte kazanırız.
Hayırlı akşamlar,
YTD....