Seçimden seçime vatandaşa hesabını verecek olan seçilendir. Atananlarda bağımsızlık aramak abesle iştigaldir.
Printable View
Seçimden seçime vatandaşa hesabını verecek olan seçilendir. Atananlarda bağımsızlık aramak abesle iştigaldir.
Türkiye Atatürk ilke ve inkılaplarına donmedikce ,eğitimin seviyesini üst düzeye çıkarmadikca daha çok kriz yaşar.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erdoğan; "faizi indir dedik indirmedi, görevden aldık" demiş. Anayasa hukuku profesörü Korkut Kanadoğlu; özel kanunla düzenlenen alanlarda Cumhurbaşkanı kararı çıkarılamaz, çıkarılır ise de karar uygulanmaz demiş. Yani prof. diyor ki, Cumhurbaşkanı hukuksuzluk yapmıştır.
(Facebook Alıntı)
İlahi profesör...:)
Hukuksuzluktan mı bahsediyorsunuz?
Unutuyorsunuz burası Türkiye.
Asrın liderimiz ne derse o.
İlahi...:)
Asil neden faiz degil anahtarlari istediler mb vermedi
Tesekkurler mudurum sevgi saygi bizden
Millet (bazi forumdaslar) anla(ya)miyo belki sonra beni sucluyo :-) komedi . yazilar anlasilmazmis kem kum e tabi annamiycan bundan dogal ne var. Egerki Annasa herkez zengin olurdu zate :-)
her neyse anliyanlarda elbet var
Ben diyom ki para pul buyuk para buyuk babalar buna bu yon veriyo ama onlarda hata yapiyo
Gecmiste venezuelayla argentinayi fakirletip brezilyayi zengin edip hatalarini gorup japonyaya g20 ye ucakla gitmekte olan brezilyayi kucuk dusurme icin 39 kilo koko yu da ucaga yakit ikmalinde ispanyada yerlestirende bunnar ulen adam anli sanli namli berezilya baskani bolsanaro bu be mal mi bu herif makam ucagiynan koko tasisin hahaha
Simdi bunnardan iskillenen buyuk para dusunuyo burda napsam netsem diye. Kendide bilmiyo hattizatinda planini
Oyle deyim ben size. Tahminsel boyle mudurum