Halkbank özelinde şu mahkeme bitsin...
Ne karar çıkacaksa çıksın...
Bitsin bu belirsizlik...
Hisse zaten çöp fiyatında..
Printable View
Halkbank özelinde şu mahkeme bitsin...
Ne karar çıkacaksa çıksın...
Bitsin bu belirsizlik...
Hisse zaten çöp fiyatında..
Bu ak bankın derdi ne acep halkı geçtik de aka ne oluyor
Hulk a ölü toprağı serpilmiş gibi bir kaç gündür. Hiç hareketlenesi yok.. eşeklik ettim farkındayım ama dayanamadım biraz daha aldım Bu gün🤪
https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/tur...bakati/1780323
Türkiye Varlık Fonu (TVF) ile Çin İhracat ve Kredi Sigortası Kurumu (Sinosure), iki ülke arasındaki ekonomik, ticari ve yatırım iş birliğini artırmak için 5 milyar dolar tutarında mutabakat belgesi imzaladı.
Türkiye Varlık Fonu (TVF) açıklamasına göre, bu hafta imzalanan belgeye göre Sinosure, TVF’nin cari açığın azaltılmasına dönük enerji, petrokimya ve madencilik sektörlerindeki projelerine Çinli yatırımcı, müteahhit ve finansal kurumları tavsiye edecek. Sinosure ayrıca ilgili projelerin finansman şartlarına bağlı olarak 5 milyar ABD dolarına kadar sigorta desteği de sunabilecek.
TVF, yakın zamanda bu üç sektöre dair yatırım planlarının yanı sıra lojistik altyapı yatırımlarına katkıda bulunacağını duyurmuştu.
Halk ve ziraat deli gibi satıyor. Geri alim kararı almışlar güya. Dünde aynısını yaptılar. Lânet herifler
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0*(216)*503*86*01 burdan bağlatın arkadaşlar yatırımcı ilişkilerini herkes arasın artık yeter yahu borsa da sağlam devlet hissesi dedik yatırım yaptık ya ayrıca içimizden biri Halkbank telgram veya vatsabda bir gurup kursa o gurupta birlik olsak nasıl olur
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
0*(216)*503*86*01 burdan bağlatın arkadaşlar yatırımcı ilişkilerini herkes arasın artık yeter yahu borsa da sağlam devlet hissesi dedik yatırım yaptık ya. ayrıca içimizden biri Halkbank telgram veya vatsabda bir gurup kursa o gurupta birlik olsak nasıl olur
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
ziraat vakıf ve halkbanka virüsün tüm yükünü bir güzel döşediler. Bu kadarını beklemiyordum. Gün gün alınan tedbirler esnaf ve kişi bazında doğru ama yük bazında bankalara verilmesi adil olmadı. Garantinin tuzu kuru, erteleme yaparım ama faiz alırım demiş, üstelik istediği faiz biraz yüksek. İş bankası yine diğer bankaların yanında büyük nimet, ziraat ve halkdan geri kalmadan ülkenin yanında yer aldı, bu yüzden ona da doğru düzgün alım gelmiyor.