Bugün bir uzman arkadaşımdan çevik kardeşlerin (Enver-Nurettin ve Masum Çevik) burada olduğunu ve uzun bir süredir hisse topladıklarını öğrendim. Galiba bu baskının nedeni bu üç kardeş....YTD...
Printable View
Bugün bir uzman arkadaşımdan çevik kardeşlerin (Enver-Nurettin ve Masum Çevik) burada olduğunu ve uzun bir süredir hisse topladıklarını öğrendim. Galiba bu baskının nedeni bu üç kardeş....YTD...
Bugün firmayla görüştüm. Bilanço tarihinin enflasyon muhasebesi nedeniyle uzadığını ve mayıs ayına kadar süre verildiğini söylediler.
Ancak o zamana kadar kalmayacağını, bunun için uğraştıklarını belirttiler. Anladığım kadarıyla bayağı uzayacak. Bu durumda hissedeki baskının kalkması mümkün değil.
Üstad, bir baskı olduğu kesin, Deniz,qnb, iş yatırım arasında, iş yatırım topluyor, diğerleri satışta, yakında belli olur kokusu
Mübarek kardeşler bu tahtaya girdiyse pişman olacaklar, Ege gübre tahtası başka tahtalara benzemez, süründürür
Kendileri destek atmıyorlar hisselerine ama destek atanları da cezalandırıyorlarsa diyecek bir şey yok, ya benim ya kara toprağın formasyonu.
Düşsün bakalım nasılsa mal benim malım.
Bu hızla 2 haftaya sıfıra indir de rahatla:)
Böyle hacimsiz tahta da ne işleri olur o dediklerinizin.
Speki de yok bence makinalar adam çarpıyor o kadar.
Bugünde bastınız tahtaya
Biraz daha aldım bakalım ne olacak.Satmam imkansız batsada.YTD.
Beni bilen bilir 10 yıl 15 yıl dalarım hisselere.
Diğer Limanı verdim bu limana,logo,egeen e dalıyorum.YTD.