ne zaman EREGL ye geciyoruz? :drunk:
Printable View
ne zaman EREGL ye geciyoruz? :drunk:
Aracı kurumun biri 21 tl fiyat biçmiş (neye göre biçtiyse).. Satmat isteyenlere hedef fiyat.. Biz almaya devam.
Cemal Bey mersin limani ile ilgili haberi paylasmis, bizi kurtarsa kurtarsa o liman projesi haberi kurtarir ancak olur mu derseniz bizim seref yoksunlarina yedirmezler. Yedirseler de rusveti bol olur , haberi disinda etkisi olmaz . Hukumet ile alakali bu tarz isleri halka acik firmaya yedirmezler, tahminimce bizimkiler de muhtemel iktidar degisikligi icin mersindeki araziyi bekletiyorlar . Cunku simdi boyle ise girisseler temiz yuzde 25 komisyon bir yerlere gidecek
Sn Legolas, demir çeliklerde tüketim taraflı biraz problem var herhalde Arcelor Mittal 'in bile (daha ne kadar düşecek derken) F/K sı 2 nin altına geldi. Doğrusu bende Tekfen ağırlığını düşürdüm ama gerisi için temmuzu bekliyorum Pandora İnşaat tarafını yönelik düzgün bir strateji ve yeni yatırım planı gibi bir şeyler açıklarsa dururum yoksa azaltmaya devam ederim. YTD
Sayin Karani
O kadar bekledik , azaltmanizi bu saatten sonra tavsiye etmem . Batmaz diyorsaniz sirket 430 Milyon dolar nedir su sirket icin , kotu yol plani aciklasa da olusu 1 milyar eder . Acikcasi 1.5 milyardan once kurus satmamaayi dusunuyorum , siz de Gayet iyi biliyorsunuz ki kagit trende girdikten sonra shortcu oldurmek icin de piyasa abartiyor . Yeter ki patronlar surmek istesin
Sn Maximetu, Sonradan %50 daha da artırmıştım ve tamamı Tekfen idi,%40'ın ı bu yönetime güvenim kalmadığı için SAHOL ve İŞC ile değiştirdim, şimdi daha dengeli hale geldiler ve en azından içim rahatladı. Önümüzdeki 2 yılda da umamıyorum ama sıra dışı Tekfen Artışları da olsa çok zarar etmem diye düşünüyorum. YTD.
Ayrıca patronların bir boktan anlamaları bir yana gerçekten içi boş tenekeler olduğunu düşünüyorum. El elin eşeğini türkü çağıra çağıra ararmış misali, bunların eşeği bulmak gibi bir dertleri de yok, maalesef beyinleri de yetmiyor.