kısmen katılıyorum.sindoma, akçay vs.. örnek faydalı arkadaşlar da var.bazı bazı onlar la bile çelişen ler oluyor. resmen soğutma gerek varmı buna birde boş geyikler fazla oluyor.
Printable View
Eleştirel düşünce negatifliklerden ve çelişkilerden yola çıkar. Öte yandan bilgiyi yorumlayıp aksiyona geçmek farklı bir durum. Bir bilgiyi 10 kişi farklı yorumlar, 10 kişi farklı aksiyonlar ile kazanır, bilgiyi getiren yanlış yorumlayabilir ya da yanlış aksiyon alabilir.
Geçen TV'ye biri çıktı, geçen yıl bir kurumda analistti, kendi şirketini kurmuş, şirketlere danışmanlık vermeye başlamış.
Bugün sağda Borsa Adamı diye bir ilan vardı, o da eğitim vs veriyor gibi.
Efendim bir süredir yazmadım.
Ne demiştik..
Borsada düşüş imkansız.
Caho sordu idi..Hiç mi düşmez..
Ekledik idi.
Düşer..
Düştüğü gibi de V şeklinde çıkar..
Dediğimiz gibi de oldu..
4600 4700 lerde burada korku pompalayanlar bizi çakallıkla suçlayanlar oldu (okudum hepsini)
Arjantin borsası üzerinden bize laf sokanlar oldu..(temmuzdan beri yüzde 300 yaptı hala dolar bazlı grafiğine bak diyor adam)
En güzel cevabı borsa verdi..
Cevap aşağıdadır..
https://i.hizliresim.com/l1mh620.png
Benim esas amacım vakit geçirmek, Okulda bir hoca ABD'de bir yaşlı adam haftalık dergileri okuyup borsada yatırm yapmış (veya oynamış) ölünce şu kadar milyon dolar miras bırakmış diye anlatmıştı. Emekli için vakit geçirmeye uygun bir şey, biri de pahalı bir hobin var demişti.
Seçim olmaz..
Seçimi kaybetmez..
Seçimle gitmez..
Seçim 14 mayıs tarihinde belirlendiğine göre geldik 2. önermeye..Yani..seçimi kaybetmez..Ve evet KK ve Mansur aday olur da ilk turda RTE nin ezip geçeceğini düşünüyorum..İmamoğlunun 2. turda kürt oyları ile bir şansı var seçimden önce önünü keseceklerdir diye düşünüyorum..
Endeks deki ana trend ile seçim tarihini birleştirince benimde beklentim olan 8000 rakamına ulaşıyoruz..(benim kişisel beklentim 7200 7500 civarları)
Daha evvel yazdım..
5000-6000 rakamının ileride ki olası bir endeks çöküşünde dip nokta olmasını bekliyorum..
https://i.hizliresim.com/7ownmmo.png