https://i.hizliresim.com/NxUx02.png
Printable View
Matmaca kardeşim,çok hakkın geçiyor hepimize,hakkını helal et.
Bu takasları paylaşman faydalı oluyor benim açımdan.
Çok sağol.
Ihlas pazarlamanın Twetterda yeni paylaşimı.
(Web sayfasında daha önce bu ürünü gördüğümü hatırlamıyorum.yeni bir ürün mü acaba ?
Başka şirketler, Kap'ta herşeyi
haber diye verir,bunlar ....
Aura Hypo Effect ile Yeni Nesil Temizliği Keşfedin
Temizlikte hipokloröz asit etkisiyle virüs, bakteri, küf ve mantarlara karşı kimyasal içermeyen, doğal, sağlıklı ve en güçlü sterilizasyon.
Su ve tuz Hypo Effect teknolojisiyle bir araya geldi, dünyanın en etkili ve doğal dezenfektanı ortaya çıktı. Hypo Effect hiçbir kimyasal kullanmadan, dakikalar içinde kendi doğal dezenfektanınızı üretmenizi sağlar. Hypo Effect özel elektrotları sayesinde suyu birkaç dakikada elektrolize ederek güvenli, hızlı ve güçlü hijyen sağlayan dezenfektan su üretir.
Sterilize edilmiş su, elektroliz işlemi esnasında ortaya çıkan hidrojen, oksijen, Hidroksil Radikali (OH), Peroksit (H2O2), Hipokloröz Asit (HOCl), Sodyum Hipoklorit (NaOCl) ve son derece etkili oksitleyici özelliğe sahip Hipoklorit iyonu (OCl-) sayesinde başka hiçbir temizlik ürününe ihtiyaç duymadan koku, bakteri, mikrop ve mantar formlarını yok eder, gelişimini ortadan kaldırır.
Önceki düşüş yeri, 1,53'lere kadar düşüş yaşarsak ,aşağı marjımız %20.
Yapar mı acaba tahtacı ?
Vergi dairesine yıllık bildirimi 17 Şubat galiba.
Bakalım 2 gün bize ne gösterecek.
Eğer kar çok sağlam gelir de,tahtayı hiç kıpırdatmazlarsa:
'Vardır bi bildikleri.'
Aynen dostum... Geçici vergi beyanname ve ekleri 17.son gün. Biz çoktan bitirdik, tahakkukları dağıttık. Bunların Mali müşavirleri de son güncü anlaşılan. Hiç fark etmiyor bizim için. Umutla bekliyoruz. Bir kalkacak, pir kalkacak ! diyoruz. Belki bugün, belki yarın, ama mutlaka...
Sakin sakin izliyorum çayımı yudumlayarak. Elbet gelir güzel günler diyorum :)
Bol kazançlarınız olsun
Fabrika yatırımı diye 75 milyon verdilerde ortada bir şey yokmu yani... bu bildiğin şirket içini boşaltmadır... goldaş da seneler önce Mali de maden ruhsatı alacağım diye şirketten 50 milyon dolar çıkarmıştı gidiş o gidiş arıyoruz tarıyoruz vs derken şirket battı gitti... bu 75 milyon nedir soruşturun... bu bakit kıtlığında kimse yaptıracağı yer için önceden para verip de sonra unutmaz... abi kardeşine yapmaz bunu...
Taglig nedir?
covid arge felan onlar hikayedir...