hayal, umut satmak moda oldu son zamanlarda,
Gelir tablomuzda çok önemli gelismeler oldu diyor ne oldu
601 hesap numarasinı kesfettim o ne Yurt dışı satışlar, ordan sen anla
kur kafanda :))
Printable View
hayal, umut satmak moda oldu son zamanlarda,
Gelir tablomuzda çok önemli gelismeler oldu diyor ne oldu
601 hesap numarasinı kesfettim o ne Yurt dışı satışlar, ordan sen anla
kur kafanda :))
ne zaman böyle bir açıklama gelse hisse düşüş trendine girmiştir..? yani REKLAM
aynı şeyi 2005 yılında VESTEL elektronik de yaşandı..
medya ve gazetelerde patron yatırımlardan bahsediyordu vestel fiatı 6.50 tl idi ..
işte şöyle yatırım yaptık böyle yatırım yaptık avrupanın en büyük entegre tesisi olacak gibi..?
sonuç : hisse düştükçe düştü ve 0.75 tl ..
onun için ne zaman böyle REKLAM yapsalar süphe ile bakmak lazım..
Y.T.D sadece kendi düşüncem :patron farkı olabilir: BOL ŞANSLAR
https://invst.ly/sw5ya
VESTEL,de sonra bedelli sermaye artırımı yapmıştı..birde rüçhan haklar kısıklanarak kendisi almıştı..%15 de bedelsiz hisse 2 yıl 2 tl de dolaştı sonra 8 tl ve şimdiki fiatı zaten herkes biliyor..?
izledigim bir hisse onun için görüşlerimi paylaştım :bu benim düşüncem yanılma olasılıgım da var ..?
burda kimseyi yanıltmak gibi bir ard niyetim yok :sonuçta herkes kendi yatırımını kendi yatırım süzgecinden geçirip öyle yatırım yapar onun bunun sözüne bakmaması gerekiyor:diye düşünyorum..
elinde olanlara : BOL ŞANSLAR
Netaşın benzeri azdır benzese benzese cimbetona benzer...bu benzerlige alıskın olmayan yenı yatırımcı netasa gırdımı . Gerdege girmiş yeni gelin gibi olur
9 aylık bılanco zararda olsa guzel. yarın artı kapar umarım yuzde 8 fılan...kapta bır habere bakar her sey uçak yakıtı gibi alevlnir ortalık.
bakarsın bızım netaş cinlilerle akıllı aşı bile yapar..bizim netaş her seyın akıllısını yapar gecen cfo cinlilere ne sattıgımızı soyleseydi keşke
Yazdıkların gözleme dayanan veri , Olabilir,
Kendi adıma yazayim benim maliyet 0 Netasta o yüzden ne yaparsa kendine yapar...
Ben netasin Çinlilere satılma hikayesi ile aldım, sattım tekrar aldim dibin dibi diye.
Ama üst kademe yöneticileri degistirdiler, Bir tanesi haric ebedi ceo .
Simdi ZTE ile isler yapacagiz diye dillendirmeye basladilar,
Ben bunun hikayesi ile alıp tutuyorum, ZTE ile Gelir Tablosunda yeni isler Yapar mı yapar,
Ama bunu Bilancoda göstermesi lazim sabahtan aksama tv lere bir o , bir digeri cikip
edecegiz demekle peynir gemisi yürümüyor...
Alcatel somut verilerle geldi de ne oldu 6 aylik bilanco güzel 9 aylik daha iyi olacak rasyonel beklenti
sonuc felaket, biraz muhasebe bilgisi olanlar ne demek istedigimi anlar,