Elinde gbc olanlara Allah sabır versin.
Bugün itibarıyla 1 yıllık getiri %0,68 olmuş.
3 aylık kayıp -%16.
Toparlaması da zor görünüyor.
Printable View
Elinde gbc olanlara Allah sabır versin.
Bugün itibarıyla 1 yıllık getiri %0,68 olmuş.
3 aylık kayıp -%16.
Toparlaması da zor görünüyor.
GBC ( gömü bulunca coşanlar ) fonu mağdurları olarak ; moralinizi bozmayınız. Şu anda psikolojik savaş direnciniz ölçülüyor ! Bu direnci gösterenler sağ salim düzlüğe çıkacaklardır. Oldum olası fon- don işlerine uzağım. Don herkesin malumu... :))) çabuk kirleniyor. Param varsa efendisi de ben olurum.
Haklısınız beklemekten başka yapacak bir şey yok diyecem de, altın gümüş ısrarları devam edecekse ve önümüzdeki aylarda FED faiz artımı yapıpta altın gümüş gerilerse durum ne olur o da ayrı soru.
Halbuki geçen yılın parlayan yıldızıydı bu fon.
Demek geçen yılki altın ve gümüş rallisine eşlik eden dolar rallisi parlatmış bu kadar.
Benim porfföyün %0,5'i kadar var elde ama o bile sinir bozuyor.
Maşallah dediklerimiz bir ay yaşamıyor :D:D
Bu arada Ziraat Portföyün fonları resmen ışıl ışıl parlıyor; değişkenler, katılım hisse senedi, fon sepeti fonları resmen büyük hevesle aldığımız fonları ikiye katlamış durumda. Ama sürdürülebilir mi bir an gökten gelen vahiyle mi portföylerini oluşturdular emin olamıyorum.
Gbc Yabancı Byf Fon Sepeti fonu ile Tca altın fonu'nun son 4 yıllık grafik kıyaslaması aşağıda. Tabi Gbc, Tca gibi pasif yönetilen(%80 devamlı altın vs) bir fon değil, yinede fikir vermesi açısından;
https://i.hizliresim.com/gxsz8z9.jpg