Bizim teneke de biraz hareket var hadi hayırlısı...
Printable View
Bizim teneke de biraz hareket var hadi hayırlısı...
Veysel Bey,
Temmuz ayinda pandoranin kutusunun acilacagini soyluyorsunuz.
bununla ilgili sirketten bir aciklama yapildimi? yoksa size bazi duyumlarmi geldi? yoksa bilgi Caglar beyden mi geldi?
sizin kisisel beklentiniz nedir? ne aciklanirsa mesela sizi mutlu eder?
Saygilar.
Arkadaşın Çağlar bey den aldığı bilgi üzerine söylüyorum, yol haritası tarzında bir sunum hazırlıyormuş sanırım. Ne mutlu eder sorusuna gelince, bu yönetimden Ali Pandır dahil bir beklentim yok kalmadı artık. Bunca zamandır yazdık bir şey fark etmedi zaten, yalandan da olsa bir geri alım bile dillendirmediler. Artık şapkadan tavşan çıkar mı, proje mi olur onu da bilmiyorum bekleyip göreceğiz doğrusu.
Rusya da ruble savaş öncesinde daha değerli
Emtia fiyatları çakılıyor
Suudi Arabistan'la ara düzeliyor
Doğalgaz petrol fiyatları zirvede yeni yatırımlar yolda
Ulan şu haberler ters olarak her çıktığında 2 3 TL düştün ******** yani senin çıkman için ne lazım bize bi anlatsın biri hayır madem haber umrunda değil kötü habere çakılmasını biliyorsun vallahi bu hisseyle artık rüyalarımda kavgaya başladım delirtti beni
kırmızı endekse inat nispet yapıyor eski günlerdeki gibi.....
bakalım bu hareketlerin devamı ileri günler için gelecek mi......
19 dan 21 oluyor her yer analiz şelalesi ulan bu şirket kadar zarar ettiren hisse mi var şurayı okuyup kenardaki köşedeki parasını yatıracaklar dikkatli olsun 3 senedir Sürünüyoruz trade edecekseniz edin ama uzun vade için iyice araştırın sonra ağlamayın
% 100 katılıyorum
Bu şirketin aktifleri 2 katı eder
Toros’ u halka açsan 3 katı eder
Konu şu: kapının önünde kırmızı son model Ferrari var. Ancak, bizim sürücü (Pandorra) dandik. Ne oluyor ? Doblo’ lar bizi geçiyor.
Adam geleli 1.5 yıl olmuş, yol haritası dökümanı hazırlatıyormuş. Bunca zaman nerdeydim amca ? Okulların tatile girmesini mi bekledin ?
Bu dökümanlarda 1 yıl tartışılır, sonra sen sağ ben selamet