bu videoyu ben anlamadim birisi anlatabilirmi?
https://www.instagram.com/reel/C-_DN..._web_copy_link
Printable View
bu videoyu ben anlamadim birisi anlatabilirmi?
https://www.instagram.com/reel/C-_DN..._web_copy_link
Hey borsacılar inciniyor muyuz? Benim portföy incitiyor. Demirlerdeyim kar açıkladılar krdmd zarar açıklayınca bizde eksiyiz. Ne bu eziyet.
Mart ta Soner Gökten le Remzi Özdemir para medya da böyle olacağını söyledi ama Tuncay, Nuri, Sertaç, Serhan, Mustafa, Mehmet hiç kimse bu durumu konuşmadı hep 13000 ler gri listeden çıkış Moody's çift kademe felan laf salatası...
Dün Akşam Tuncay 7900 lerden bahsetti bir de küfür ederseniz borsa size uygun bir yer olmayabilir dedi :)
Nuri de 9200 garanti gibi konuştu, bunlarda en dürüst hesapta..
Ortada sağlam işlem olmadan düşürüyorlar, varlık fonu buna destek oluyor tutmuyor endeksi yani hükümet de düşüş yanlısı, habire resesyon fiyatlaması..
Zaten ezdiler , ezecekler , demir Çin de bir durum var o nedenle düşecek gibi o durum bitince gider ama kaçı gösterirler bilmem.
Aracı kurum çalışanları ve analistleri artık gözümde kumarhane krupiyelerinden farksız, hani Yahudilerin diğer Yahudi olmayanlar için, en iyisi bile hayvandır diye yorumları var ya, bunların da en iyisi bile şupt tur bütün hikaye kumar oynatıp 3 lira komisyon almak maaşı çıkarmak, ulan şupt 3 -5 kişi bir araya getir maaşını 5 e katlarsın ama bi b. Ok da bilmiyorlar ve de kötü niyetliler. İşte Yosef Kederli ve Megap...
Not : Mehmet Şimşeğin eski Merril Lynch'in adamı olmanın getirdiği bazı hasletleri unutamadığını düşünmeye başladım zira borsaya vergi koyacam yok işleme küçük koyacam yok koymaktan vaz geçtim ve en son illa da koyacam bir gün demesi iyi niyet değil, bu durumda desteğimi çekebilirim ben desteğimi çekersem bakalım nasıl dayanır :kahkah:
Kredili değiliz, borsadaki para ihtiyaç (çok şükür) değil bi şey yapamazlar ama servet yapmamızı engellerler.. Şupt oğlu şuptlar...
Konya Şeker'de skandallar bitmiyor
Kamış şekerini Pancar Şekeri diye satmasından sonra şimdi de 22 bin ton düşük değerli gübrede vurgun iddiaları gündeme bomba gibi düştü
Konyalilar,
Ayasofya ve Cihangir bi aydinlatsa.
Hayırlısı olsun, bol kazançlar .
..........
Borsanın geleceği ülke için önemli bu yapılanlar çok yanlış yani lüzumsuz halka arzlardan enflasyonu azdıran hükümet harcamalarına kadar
Pek çok kez söyledim kendi çıkarıma olanı memleket için olana tercih etmem yani gerçekten sevinemem zira biz buranın insanıyız malımız gerçek anlamda toprağımız , para ikinci planda, bugün var yarın yok , ama tabii yüzyıllardır sömürülüp yoklukla sınandığımız için bu yoruma bayağı gülenler ve inanmayanlar olur.
Onu da normal kabul ediyorum.