Yarın DZGYO dusse bu batacakmı yani yok tabiki,cıktıgı zaman ki beraber hareketi tamamen gunlukculer ...2.ceyrek karı iyi gelirse memnun olurum...YTD
Printable View
Yarın DZGYO dusse bu batacakmı yani yok tabiki,cıktıgı zaman ki beraber hareketi tamamen gunlukculer ...2.ceyrek karı iyi gelirse memnun olurum...YTD
ya önünde lot falan yok 3-5 bin nedir zaten alan yok adam çıkarmıyor dün zıplayanların burdan vermesini istiyor bence
Lot yoksa biraz alıs yazalım mesela 5000-10000 lot yazalım kac kademe gidecek ...70bın lotla 4,07 yi 50bin lotla 4,08 i gecemedi bir turlu ...Bol sanslar ...YTD
hadi satan yokmu biraz satında çıkar belki :)
hade bakeım ben sattım yolunuz açayım
Aracı Kurum Dagılımı
https://i.hizliresim.com/N1nMPN.png
selamlar dostlar ,,, deniz moral bozuyor yine ,,, ne dersiniz? yorumu olan var mı ???
ytd
Masallah diyelim ...Her zamanki reaksiyonları...Birkac kuruma dagıtmıs satarsan alıyor ,alırsan basıyor ustune...Atesleme yapamısyor Ates tatilde...YTD
Ters indikator takılıyor Banka endeksine cok ozel bir bankadır kendisi...DZGYO nun oyuncagı oldu bu aralar Hotel havuz takılıyor guneslenıyor.Ruslar tatilde ya buda tatilde.YTD
Önümüzdeki günler 3.75 e değebilir
Aracı Kurum Dagılımı
http://share.matriksdata.com/share.a...07191834148591
bugün 3,8xxx geleceğiz gibi bir hissiyatım var ,,, dünkü hareket çok can sıkıcıydı ,,,, banka endeksi %2 yukarı ama bizim rusçuk ayanını biliyosun zaten ,,, o yüzden bugün aşağı salarız gibi ama ben hala orta vade yukarı potansiyalin daha yüksek olduğunu düşünüyorum ,,,
ytd
hisse gibi hisse endex çıkarken düşüyor , düşerken yine düşüyor :))))) şaka gib valla
ytd
millet satıp gitti benden başka kalan yok heralde :))))) öle ise doğru yoladyım demektir :)))))
ytd
ben halen burdayım! merak ediyorum gelecek 3 ayda ne yapar.:p
başkaları gibi tüm parayle girmdim 3bin mebla ile izleme deneme yöntemi!:p
21 Temmuz itibariyle Bist piyasa değer sıralı liste. ( Alıntıdır )
https://i.hizliresim.com/DdGNDv.jpg
herkese iyi haftalar ve bol kazançlar ,,, deniz in 4 lerin üstünde tutunduğu bi hafta olsun inşallahhh )))
ytd
4,02 yi güçlü geçse ,,, belki bişeyler olacak ama çok baskılıyolar oradan
ytd
DZGYO yine pır pır başladı güne maşallah bizimkinde tık yok :)) işlem hacmi desen hele o hiç yok :))) hadi be yavrum kır şu 4,02 yi de biraz sen de git ,,,)))) üzme bizi ))))
ytd
şaka gibi arkadaşla telefonda konuşurken 3,98 den 4,18 olmuş şimdi yine 4 lira abicim bu nedir yaa nasıl bi banka hissesi anlamadım ,,, bugün eksi hatta yüzde 10 aşağı kapatsa da şaşırmam
ytd
Pasta rica etsek ,pastayı dilimleye dilimleye bitiremediler ki servisi yapalım...YTD
yine 4,02 ,, yine zorlanmaca ,,, kır adam gibi spek şunu da al başını git biraz ,,, bak söz sana ilk tavan da malımı vericem sana :) ,,,
ytd
eksi kapatacak sanırım bugün ,, yavrusunu patlattılar ,,,
ytd
DENIZ Konsolide 2017/6 Aylık NET DÖNEM KARI (ZARARI): 1.007.552.000 Yıllık Değ%:32 Grubun Karı (Zararı): 1.007.150.000 Yıllık Değ%:32
DENIZ Solo 2017/6 Aylık NET DÖNEM KARI (ZARARI): 985678000 Yıllık Değ%:30
bizim rusçuk ayanı yine saçma sığ harekete devam ediyo ,,, ulan bi kalıcı patlayamadın yukarı doru şöle ))))
ytd
bebek verdi elini yukarı ama devre keser birazdan
ytd
tekniği tamamladı ,,, bugün eksi kapatacak gibi ,,, umarım tahminim doğru çıkmaz tabi
ytd
Takas pasta rica etsek 1-2 gunluk .Şimdiden Tesekkurler...1-2 gun daha USD bazında 1,20$ ın üzerinde kaldıgımız teyid olursa umut dogar.Sıg bir hissede bogulmasanda yüzmeyide ögrenemiyorsun..Bu hissenin hikayesi bu..YTD
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6c80ab62aa.jpg
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
diken üstünde deniz de çıldırmacalar ))))) abi bi banka hissesi hiç mi güven vermez ,,, akşam yüzde 10 düşse se tavan da yapsa hiç şaşırmam ,,,, bakalım nolacak ,,,
ytd
Eski hareketler yok tahtada. Son bir aylık grafik'e bakıldığında net yükselen dipler görülüyor. Bence gerçek fiyatlama başlamıştır. YTD
Günlük hisse takasının pastasını bu günlerde eklerseniz Gedik ve A1 Kapital in Ana Kasa İŞYatırım ve DenizYatırımdan kaptıgı veya paslastıgı lotları gorebiliriz.Fiyatlamanın gercek bir hedefi olacakmıdır,yoksa ilgili kurumlar transit yük taşıma ve en yakın limanda boşaltmamı yapacaktır seyredecegız.Kısmet.YTD
Sn Tunahan ..Teknik ve takasa bakılırsa hedef var haklısınız fakat bu hissede sabır etmesini ögrenmemize ragmen güven olgusunu yanımıza alamadık 8 aydır malesef..YTD