Değiştirmeniz iyi olmuş doğrusu da buydu.
Printable View
Sterline ve euroya dikkat edin..satışlar büyük oranda euro borç büyük oranda sterlin...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Durum nedir arkadaşlar hisse daha yukarı gider mi nereden duzeltme yapar?
FRIGO Konsolide 2019/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 5695534
tatarrramazan kuslu sitede arabada 5, evde 15 parçasını cala cala 3 tllik hisse 7 .00 oldu bugün.Kar da güzel gelmis .Treni kaçırdık yazık oldu .
serbest fiyatla emir vermeme rağmen 146.990.TL lik işlem olmasına rağmen bana almadı,.bu işte bir bit yeniği var,tavan olmadı olsa hadi sıraya girdi sıralamadan geri kaldık.neyin nesidir yorum getirecek olan var mı?şimdide bist açılış seansına emiriniz kaydedildi.pazartesiye mi emir sarktı anlayamadık.Altın mı bu bildiğin frigopak işte.
şimdi 117 adet aldığını gördüm ort.fiyat 7.30 diyor,yine bir şey anlamadım.
Tatarramazan arabada 5 evde 15 diye diye 10 tl oldu hisse .Şimdi de kuşlu siteden uçmuş. Takaslari te leri görüyorduk iyi oluyordu .
Frigoda ilk aldığım günlerden tanıdığım sayın ozenel vardı asıl onu merak ediyorum o da bizim gibi vedalaştı mı? Zira paylaşımlarıyla katkı sağlamıştı umarım ekmeğini yemiştir...
Burda metin atmaca diye biri vardı o ne yaptı acaba
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
burdayım satmadım sayın buhara.f/k 10 göre 30 tl üzeri bekliyorum.engeç mart gibi.o zaman bakarız.birde ana pazara geçiş hikayesi varki frigoda hikaye bitmez.ytd
tatarramazan twitleşiyorduk ama twitterden gitti.görüyorsa buradan selam olsun.
Bugün ki düşmüş haliyle 5.22 fk
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Banka fk'sı ile kıyaslamak ne kadar doğru olur, sektör olarak aynı değiller, yatay değerleme yapmak daha doğru gibi; misal aynı sektörde faaliyet gösteren KNFRT ile karşılaştırmak bankalara göre daha sağlıklı bir değerleme olur.PD/DD olarak bakarsak yine de olması gereken fiyatın üzerinde
İyi düzeltti şimdi eşleşme 8
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e, cenneti vaad etmeseydi şayet, rabbine bile etmezlerdi secde.
7.01 i kaçırdım görsem alırdım bir miktar...
Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Buradan okuyorsa bir selam da bir Allah razı olsun da ben diyorum tatarramazan a .Başta pazarlamacı gözüyle baktım tatarramazan a ama yazdıkları ortada .
2 ayda dokta yazdı 16 tl de iken 30 hedef verdi 33.80 kapanış bugün satmadim .
Ceoem yazdı 5.80 de kısa vade 7.00 hedef ile 6.30 kapanış bugün
Bagfas yazdı 6 lardan 2 yılda 20-25 hedef dedi kapanış 10.20 bugün
Kozal yazdı 62 tl de 90-100 hedefle bugün kapanış 70.40
Jants yazdı 32 tl de 37 -38 aralığında bugün .
Krtek yazdı 1.70 de 1.99 kapattı bugün .
Karel yazdı 8.20 de 9.07 yi gördü 8.42 kapattı bugün .
Frigo yazdı 3 lerde 9.50 yaktigi eşleşmede son paylasimim deyip twitter sayfasını kapattı. O seanstan beri de düşüyor frigo .
Ben 21 yillik borsaciyim borsa endeksi % 8 düşerken 45 günde 8 hisse yazıp 8 inde de yüksek fiyatlı kazançlar sağlayan başka birini ne gördüm ne duydum .
Arkadaşlar tatarramazan a ulaşabilen olursa bana bilgi verirse sevinirim .Başta pazarlamacı dedim ama bu arkadaşa bana kazandırdıkları için sonsuz teşekkür ediyorum. Yeni hisselerini de merakla bekliyorum .
Yazılarına son vermesine sebep olan sikayetcileri de kınıyorum .Bulmuştuk ne güzel bir üstad yazık ettiler kacirttiniz meyve veren ağacı .Yazıklar olsun şikayet edenlere
Bir de soktas yazmıştı 1.79 iken 1.87 de sattım dedi .9. hissesi buydu onda da kazandiydi.
9 hisse yazdı 10 değil hepsinde de karlar .Kaçırdık üstadı kaçırdık.:vk:
Borsada beklentiler satın alınır.Şu an F/K oranına takılmayın.Bu şirketin satışları %90 yurtdışına,Sene sonu 120-130 milyon ciro hedefi 15-20 milyon arası net kar beklenmektedir.Bence piyasa değerine odaklanın.Sermayesinin neredeyse 3 katı KAR yapacak ve PD si 46 milyon TL.Finansal tabloları düzeldi.Dolayısıyla Gözaltı pazarındanda çıkacak.Yokuş yukarısını çıkıp düz yolda koşmaya başlayan bir şirket olarak düşünüyorum.YTD.
Yaktın beni tatarramazan.Frigo elimde kaldı .
Tatarramazan rumuzlu kişi YEŞİL'deki efsane hareket başlamadan bir sene önce ordaymış, işin ilginç yanı iki hisse zaman/grafik çizelgesi olarak incelenirse (Frigo ve YEŞİL) neredeyse aynı hareketi yapıyor, son hafta 7 ye düştüğü gibi son zirvesine çıksaydı birebir aynı dahi denilebilirdi.Her iki hissenin başlığı da incelenirse beklentilerin de uyuştuğu da(göz altında çıkma ve öz sermaye kadar kar beklentisi vs.) görülecektir.(YTD. benim gibi düşünen var mı ve varsa fikirleri nedir öğrenmek için bilgi olarak geçtim affınıza sığınarak)
Dayanamadım bir miktar aldım yine hayırlısı bakalım...
Şeref yoksunlari adi serefsizler.Twitter dan verdi geçtiler elimize .O çocukları bunun çocukları.
Biri 15 olacak dedi ,öbürü 17-18 olacak dedi.Kandık twitter fenomenlerine .Bekle babam bekle .
Hisse zirveye yakin seyrediyor sayılır. Hal böyle iken zararda iseniz kimseye kızıp küfür etme hakkınız yok.
2 tl lik hisse 9 tl ye çıkmış ve şuanda 8 tl civarında. Daha ne olsun
Düşmeden satmak daha mantıklı değil mi?
Değişik bir yatırım anlayişınız var.[emoji16]
3 kez al satta iyi para bıraktı. Sağolsun. Sonunu 8.68den sattım. Ytd
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e, cenneti vaad etmeseydi şayet, rabbine bile etmezlerdi secde.
Ha gayret frigo olacak gibi.Yaktı twitter fenomenleri beni.Önce frigo şimdi de dardanel de mal elimde patladı .
Frigo at 9.50 üzerine ben de satip kurtulayim. Bir daha arkama bakmayayim .
Bugün iyi prim yaptı
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.