Birileri tık diye 1.5 mn tane rüçhanı cebe atıverdi..
0,01 alışta da 500k tane bekliyor, veren versin der gibi..
Printable View
Birileri tık diye 1.5 mn tane rüçhanı cebe atıverdi..
0,01 alışta da 500k tane bekliyor, veren versin der gibi..
tabi ki çok sevindiler.
rüçhanlar olmasa ve 1.5 milyon lot brko yu tahtadan almaya kalksalar, 0.53 ortalama ile almaları imkansız.
0.60 ortalama ile belki alırlar, bu da iyimser bir rakam
dolayısıyla tahtaya giriş yapmak isteyen ya da tahtada söz sahibi olmak isteyen büyük gruplar için süper bir fırsat
seans sonu tavandaki 68 bin lot dahil. 0,63 e kadar 268 bin lot satıcı kalmış. Acaba rüçhanı kaldıranın hisseyi de tavana kadar çizeceğini mi düşündüler.
Bedelli süreci bitene kadar tavan süpriz olur.60 lara çıksa bedelliye katılmak isteyen artar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar rüçhan pazarında ki İşlemleri nereden takip edebiliyoruz?bilen var mıdır? Teşekkürler
Benim bildiğim bu şirketin kuruluşu küçük yatırımcıdan para toplanarak olmuş, ve hala bu ilk ortaklıkla oluşan çok sayıda hissedar var. Ama uzun süredir borsada, belki çoğunluk hissesini kaydi paya dönüştürmüştür. Hala kaydi paya dönüştürme bildirimleri devam ediyor. Bu şirkette hissesini kaydi paya henüz dönüştürmemiş çok ortak varmıdır acaba?
Ziraat trader de BRKO R var. 26714 lot gözüküyor
Forekse mail attım hallettiler. Şu an BRKOR yi görebiliyorum ve 0,01 satışta tam 4.618.959 lot var.
Yuh diyorum
5.209.969 lot oldu. Bakalım hangi şanslı havada kapacak bu değerli hisseleri?
ruçen de son gün son dakkalarda olur nolcaksa ...muhtemel patron alımı olur ..bi miktar başkada bi nane olmaz ...ytd
Brko ya olagan disi fiyat ve miktar hareketleri icin soru sormus spk
Neyin kafasinda bunlar, hangi hareket
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yanı daha 4 milyon daha kaydi paya dönüştürmesi gereken hisse var.
Sanırım bazı ortakların daha borsadan bile haberi yoktur. kullanılmayan ruchanlar olacaktır. En son yüklü miktar hisse TSP de satışa konu olabilir.
Sonrasında 120 milyon lota karşı 90 milyon gibi düşük bir özsermaye oluşur. Ama Zamanla gayrimenkul değerlenmesi özsermayeyi yüksektir.
Sermaye artılı tamamlandıktan sonra dolaşımdakş hlsse miktarı bayağı yüksek olacak, arsa projesi açıklanana kadar hisse aşağı yukarı her türlü harekete açık olur bence.
Çok sıkı tuttum havada kapmasınlar diye:)
7 milyona satış var. Allah bu soygunculara hak ettiğini verecektir. Bu kadar vurdumduymaz,beceriksiz bir yönetim daha var mıdır borsa da bilmiyorum
Tek umut dürüst biri alır diye düşünüyorum firmayı ama bu soyguncular kimseye bir şey koklatmaz
8 milyon oldu
11,33 ten sonra işlem olmamış. Ya babayiğidin biri çıkıp süpürecek tek seferde ya da bugün de cacık.
Asıl BRKO da 15000 civarı işlem var 0,52 den onu da arada siliyor çapsızlar
rüchanı kullanmasak yada satmasak ne olur ?
2 gün önceki 1,5 milyon ruçeni tek tuşla alan kurum globalmiş ..ruçeni satmassan bişiy olmuyo aracı kurum sondakka geri iade ediyo yalnız bedelliye katılmayacam diye arayıp telefonla bildirmeniz gerekiyo aracı kurumunuza ..pazartesi bitiyo zaten akşam 5 de .. sevgiler YTD...
Satıştaki rüçhan 8.567.330 lot. birileri 100 lotu havada kapıverdi.
iki gündür rüçhanları satışa koyuyorum alan çıkmadı ii mi.
53 e 240.000 koydular.Rüçhanlar zaten milyon milyon. İsteyen istediği yerden alsın diyorlar.
Satamadığımız rüçhanları bu oç ler almak zorunda mı acaba?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5b1b2c615e.jpg
Bedelliye katılın lütfen diye bi yalvarmadıkları kalmış bunun kadar amatör basiretsiz bi şirket daha görmedim. Bedelliye bu fiyatlardan kimin katılacagını zannediyorlar çok merak ediyorum bedelli hüsran olacak bence bu şirkete bu amatör şahsiyetsiz basiretsiz yönetime kim inanırda ortak olur
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben baştan bunlar çakal zannediyordum ama cidden çok cahillermiş.bu kadarını beklemiyordum.anlamazlar ama yine de mail atacağım.piyasada zaten 52 Den alabiliyorken neden bedelliye katılayım.
Satışta 11 milyon var. Biri 5 er 5 er almaya başladı.şaka bir yana sağlam bir alıcı çıkmazsa büyük fiyasko olacak
yönetim başkanı %3,5 hisseyle yönetitiği bir şirketin,%12 hissesi 0,53 fiyatla satışta ama kimse almıyor. Herhalde bu günde borsa tarihine geçecektir.
Bedelliye katılanlarda muhtemelen yk dan elemanlardır. Kağıdı götürecek birisi alsa şu an ki satışları da alırdı
Hafta sonu Genel Kurul oldu, bugün rüçhan kapandı..
Genel Kurula katılan kimse var mıydı merak ettim.
Bunlar katıksız oç çok net
Elimizde patlayan havada kapılmayan rüçhanları bu oç ları alacak mı acaba?
geçen hafta 1.650 bin lot ruçen global almiştı ...2 gün önce de 3 milyon ruçende gedik almiş ..oldu 4,5 milyon lot ..ruçen satılmiş oldu ...ruçen bügün bitti 26 sında geri kalan paylar şirkete devredilecek ...hayırlısı bakalım ...beklemeye devaaam .ytd
Yani şirket alacak mı elimizdeki rüçhanları yoksa pul mu oldu?
valla payları şirket alıyo muzayede falna muhabbetleri oluyo ..sermeya artırımına gitmek isteyen şirket mecbur alacakta ..şöle hesaplıyorum şirketin halka açıklık oranı yüksek olmasına ramen %50 _60 hisse elinde ..%100 sermeya ertırımına gittigine göre yaklaşık kendi payına düşen 0,52 kuruştan bedellinin parasını nasıl karşılayacaklar onu anlamadım yaklaşık 30 trlyon tutuyo ..elde sattıgı techisattan 8_9 trlyon para var .. başkada para yok ..borçları yapılandırdı ..bu parayı nerden temin etcek acaba ..yada arazileri sattı 300_400 milyon gibi rakamlara.. duyurmuyo ..kokusu çıkar bakalım...bizmkisi bekle gör politikası...YTD
Az bir para ayırıp kağıdı 60 61 e çekselerdi katılım daha fazla olurdu.aşırı beceriksizler malesef.neyse en azından 1 kuruştan da olsa rüçhanları alsalar da hepten boşa gitmesin
26 sı son gün, sermaye artırımına katılmak isteyen rüçhan hakkı sahipleri para yatıracaklar..Kullanmak istemeyenlerin rüçhanları da ortada kalmayacak, bedelsiz olarak şirkete kalacak.
Şirket kullanılmamış rüçhanları birincil piyasada satışa koyacak (aynı tahtadan halka arz gibi), alan kişi/kişiler artırıma katılarak hisse sahibi olacaklar..
Bu işlem sonunda da kullanılmayan rüçhan kalırsa, o kadara denk gelen kısmı sermaye artışından iptal edilecek..
Bildiğim prosedür böyle..
Yanlışım/eksiğim varsa uyarın ltf düzeltelim, çok zaman oldu bu tür işlerle uğraşmayalı. Süreç değişti mi emin değilim..
[QUOTE=oldwolf;433057]26 sı son gün, sermaye artırımına katılmak isteyen rüçhan hakkı sahipleri para yatıracaklar..Kullanmak istemeyenlerin rüçhanları da ortada kalmayacak, bedelsiz olarak şirkete kalacak.
Şirket kullanılmamış rüçhanları birincil piyasada satışa koyacak (aynı tahtadan halka arz gibi), alan kişi/kişiler artırıma katılarak hisse sahibi olacaklar..
Bu işlem sonunda da kullanılmayan rüçhan kalırsa, o kadara denk gelen kısmı sermaye artışından iptal edilecek..
Bildiğim prosedür böyle..
Yanlışım/eksiğim varsa uyarın ltf düzeltelim, çok zaman oldu bu tür işlerle uğraşmayalı. Süreç değişti mi emin değilim..[/QUOTE benim bildigimde öle muzayede de satılıyo satılmayan şirkete bedelsiz sıfır bedelle devrediliyo .