http://www.maliye.gov.tr/haberler/ma...un-tasarisinin
Televizyonda anlatılmayan diğer detayları buradan görebilirsiniz.
Printable View
http://www.maliye.gov.tr/haberler/ma...un-tasarisinin
Televizyonda anlatılmayan diğer detayları buradan görebilirsiniz.
dolar yukarıda yine 200 pips kadar...fdow da dünkü kapanışımıza göre yukarıda ama iplemeyecek sanırım onu...açılış zayıf olacak sanki...ne düştü be nasıl çıktıysa öyle iniyor...
Geldi sonbahar ayları, başlar dolar kıpırdaması :)
Günaydın
Bu OVP ile savunma sanayi fonuna 8 milyar TL aktarılacak dendi.
Bu savunma sanayi fonundan varlık fonuna 3 milyar TL aktarılmıştı. Bu para geri iade edilsin önce...Madem önce vatan savunması. Müteahhitlere aktarılan para geri alınsın bi zahmet.
Onların maaşı 2-3 yüz dolar. Esas para bence Ukrayna da silah şirketi satın almaya harcanacak..
NOT: (alınabilirse iyi bir hamle olacak çok büyük bir bilgi transferi yapılmış olur. Malum eski doğu blokunun silah konusunda ki bilgi ve teknolojisi bizim şu anki durumumuzdan bile daha yukarıdaydı.)
dün alanlara eğer şort kapatmıyorlarsa en az 1000 ile 2000 puan arası giydirmişler.
garan para çıkışı olmadan -6 kapadı.9,65den 961 eşleştirdi.şimdi bidaha eksi açarsa alanlara yazık valla.hırsızın eline düşmüşler.
http://666kb.com/i/dn25m9j4sgok4uk5o.jpg
Selamın aleyküm
Burdakı yorumları okuyunca sanırlarki devlet yönetecekler 😁 ekonomi viop yada endexis hakkında çok kısa kısa yorumlar da yok değil tşk o kesime biliyorlar kendilerini diğer kesim ise kuru gürültü evde konuşsa başı ağrır bura yeri herhalde 😊 endexin viopun amacına uygun bilgi grafik paylaşanlara tşk diğerlerini okumaya gerek yok..
125 550 şu an.
125 900 e kadar piyasa açılınca alır.
oradan 125 400 e düşer.
sonrasına bakarız.
bilmeyen oynamasın hahahahahahahahaha
Devlet yönetenleri eleştirebiliriz fakat viopla endexle ilişkisi nedir çözemedim ? Eleştirirken yatırım yapmayı bırakazmı ha bak hulk aldım aşağıda nörim ölimmi 😊 açılış - kapanışın + olması temennisi ile bol şans herkeze..
gny herkese
134825 den beri kısa devam ediyorum. robot Al verince yazıcam
Dünün süprizlerinden biri de buydu ;
------------------
Dağıtılmayan kurum karlarına, bu karları üzerinden %1 vergi getiriliyor
Şirketlerin elde ettikleri karlardan ortaklarına dağıtmadıkları kısım için hali hazırda gelir vergisi kesinti yapılmamaktadır. Yapılan düzenleme ile sermayeye eklenen kar payları hariç, dağıtılmayan karlardan % 1 oranında gelir vergisi stopajı yapılması öngörülüyor.
------------------------------
önümüzdeki dönemde çok fazla bedelsiz ve bedelli karışık sermaye artırımı gelecektir..
firmalar dağıtılmayna karları sermayeye ekleyip durumu fırsata çevireceklerini beklemek yanlış olmaz..
900TL olan otomobil vergim bu 1250 lira'ya çıkıyor. İlk sahibinden temiz araba ilanımı bugün koydum.. Araç yattığı yerden artık benden daha çok yiyecek.. 10 yaş altı araba alacağım.. Ben devletin geçirdiğini kusura bakmasın içime alamayacağım.. Reddediyorum...
bugun cok zor ama tekrar 127800 usutune atarsa eski ayarina döner atamassa böyle devam....
Irak yönetimi yanılmıyorsam cuma gününe kadar süre vermişti barzo soytarısına sınır kapılarının yönetimini falan Irak yönetimine bırakması için...yarın gergin açıklamalar bilmem neler olabilir mi diye sesli düşünüyorum bizimkisi de zaten dünden hazır açıklama yapmaya...dikkatli olmak lazım...
525 ten ek long yaptım.
vergi zamlarından sonra 124,500 bekliyorum bugün....
Şimdi endexin yukari tepiklemesi için borzoni nin iptal ettim refoyu demesiyle dolarda çöküş endexisde yüsde 5 lik artışmı demek 😊sesli düşündüm
maliye bakanı herkesi kucaklıyacağız derken anlamalıydım... :he:
Bugün endeks 100 de 6 haneli rakamlardan 5 haneye geçiyoruz...
dolar 3,60 ı geçer endeks 90 lara çakılır
ytd..
barzo çıkıpta iptal ettim falan demez boşuna hayal görmeyin....
https://i.hizliresim.com/V3LaGq.jpg
....ARA ARA GELECEK....
9,61 kapatan GARAN ..endex950 uzlaşma
9,68 GARAN endex 500
nasıl yorumlamalı??
adam 100 yıllık projeyi sizin vob yükselecek diye çöpe mi atsın. kehkehkeh. :kmk:
28.09.2017 10:17:21 ağbal:ekonomik göstergeler son derece cesaret verici -bloomberg ht
28.09.2017 10:15:22 ağbal:ihracat bu yıl ekonomiye net katkı sağlayacak -bloomberg ht
28.09.2017 10:14:08 ağbal: Küresel konjonktürde olumlu gelişmeler art arda geliyor -bloomberg ht
28.09.2017 10:17:21 ağbal:ekonomik göstergeler son derece cesaret verici -bloomberg ht