Ee tabi tabi :)
Printable View
Yaw ulan spek değilde buradan bizi takip eden ky ise hiç kusura bakmasın 40.000 lotu serbest satışa yazan adam tam gerizekalısin git kademeye yaz resmen adamların ekmeğine yağ sürüyorsun..
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır mal bi dünya zarar etti farkında değil bakalım 38 den alabilen fırsatçı kim peh..
Ne oldu gene bu hisseye?
Ne fırıldak dönüyor anlaşılır gibi değil.
şu mübarek gün günaha girmeyim diyorum ama bunlar resmen kaşınıyorlar ulan 40.000lotu karşılayamadınızmı yazık size yazıkk
arkadaşlar kim olacak kendileri.bu anlaşılıyorki burda yazdıklamızı takip ediyorlar.ytd
Kndileri yapmış olsalar bugüne kadar bu fırsat.çok vardı yapabilirlerdi bana daha çok ky gibi geldi ya da kendileriyse artık son bir salvo denemiş olabilirler bir cisim mi yaklaşıyor acaba :) asla ytd
Bugün ters bir hareket yapıp yukarılardan kapatırmı acaba 45-46 civarı ytd
Arkadaşlar 42'ye alış girmiştim 10 bin lot.. 38'den geldi. verenin ya parası çok, ya zamanı az..
Kansızlığa bakar mısınız 40.000 lota taban olmuştu sabah şimdi tabana kadar 580.000 lot alıcı bekliyor tavana kadarda 150.000 satıcı var sabah düşerken nerdeydiniz lan yazık türlü türlü oyunlarla ky nin 3 5 lotuna göz dikenlerin allah binbir belasını versin...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4ba4b576dc.jpg
0,43 e gelmiş tekrar
Evet günün gerizekalisini seciyorum halk yatırımdaki arkadaş, günün uyanigi ise gedikten 38 den 20.000 alıp 41 den 10.000 nini satan arkadaş... allah hepimize ky nin bile akıllı olanını nasip etsin herkesin moralinin içine edip giden tipleri allaha havale ediyorum asla ytd
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4e593b81ce.jpg
Trnskzede senin yazdığını anlamak için cevirmen lazım. Biraz anlaşılır yazarmisin.ayrica o dediğin kisi kimdi emremiydi.ytd
O zamanda olmayacağını da bilmesi gerekirdi. Ama amaç yüzde yüzlere dayatip iyi bir testere dişi yle karı 2 ye katlamak ve gariban ky nin beklediği big bang i 3 5 ay ittirmekti. Şimdi şunu bilin ey olumluler eğer önümüzdeki ilk yukselis bu sefer yüzde 50 lerde kalırsa big bang yine otelenecek demektir. Ama kanal daraldı artık yemez. Ytd
Birisi hariç herkese selam,
Ne demiş Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî;
"Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına"
Ya da İmam Gazali'ye bakalım o ne demiş:
"Cahillerle tartışmayın, çünkü ben hiç galip gelemedim."
Ve bir ayet. Furkan Suresi-63
"Ve Rahman´ın kulları; O kimseler ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler ve cahiller kendilerine laf attıkları zaman «Selametle!» derler;"
Öyleyse; "Selametle"...
Ve gelelim hisseye. Son hareketten önce atmış olduğum grafiği çizmek için teknik analiz uzmanı falan olmaya gerek yok arkadaşlar. 2 dk google amcaya sorup 3-5 yazı okuyup 1-2 video izleseniz eminim bir çoğunuz o sıkışmayı gösteren 2 çizgiyi çizerdiniz.
Nitekim ben de aynen bu şekilde yaparak 2 çizgi çektim ve paylaştım. Sonuç ortada.
Gelelim günümüze, bildiğiniz üzere (bilmeyenler öğrenmiş olur) geçtiğimiz günlerde SPK bir tebliğ yayınladı ve özellikle sosyal medya üzerinden yapılan her türlü yorumun grafiğin paylaşımını "piyasa bozucu faaliyetler" kapsamında değerlendirileceğini (yatırım danışmanı olmayanlar için) bildirdi. (özet geçiyorum dileyen netten detayını okuyabilir) Hal böyle olunca yeni durum ile ilgili kendimce çizmiş olduğum grafiği üzülerek paylaşamıyorum.
Burada bir kişiye sebep olana (ne yönde olursa) Rabbim 10 katını versin diyerek herkese saygılarımı sunuyorum (birisi hariç)
Hayırlı bereketli kazançlar.
Teknikcilere saygim vardir ama gidin garan halk vb. Kağıtlarda bakin çünkü bu kağıt habere bile bakmaz patron ister gider patron ister durur geçmiş de cook örnekleri var. Bide ikinizde bu kağıtta eskisiniz kavga yapmanızın bi anlami yok fikiriniz varsa söylersiniz diğerleride saygı diymak zorundadir
Ikinizde kağıt sıkıştı diyorsunuzda zaten son haftadayiz bunun icin teknik bilmeye gerek yok bilonco vakti geldi 😀😀😀
Teknik mi.? Oda nedir.?
Yani herkesin destekte alıp dirençte sattığı yermi.?
Bunu herkes bilir ve yaparsa kim kaybeder ki.?
Teknik diye birşey yoktur gençler.teknik paradır.
Şöyleki herkesin aldığı almaya başladığı destekte para babasının desteği kırıp stopları patlattağı ve kynin elinden malı aldımıydı teknik diye birşey kalmaz ortada.
Ben pek anlamam borsadanda naçizane fikir beyanında bulundum.saygılar.
Ben şimdi elimdekileri tabana koysam bunun nasıl teknik izahı olacak ki veya mesela diyelim ki bi yabancı geldi katarlı felan şirketi aldı kağıt 15 gün tavan çekse nasıl teknik izahı olacak (öyle birşey yokda öylesine yazdım örnek amaçlı) veya şirket kottan atıldı diyelim teknik noldu mort oldu sifirlayacagini gosterirmiydi (buda sadece örnek :)) o yüzden ne diyoruz tekniğe inanma tekniksiz kalma bizimki sadece gönül eğlendirme yoksa beklenti ve olan veya olacak olan olaylar yer bitirir teknik felan hikaye kalır şahsi görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi içermez..
🖒🖒🖒
Sent from my SM-G900FQ using hisse.net mobile app
Benim bi sorum yok dostum bilmediğim şeyler değil ama zaten son zamanları sadece teknik demekle olmaz bunu demeye çalışıyorum tekniğe sadece merakımızı gidersin diye bakarım arada yoksa çok da teknik çalıştığını söyleyemem ayrıca hisse bi patlama yapacaksa eğer bunun için bilanço ve sonrasında ki hareketlilikle yapacak yani ben söylemiştim demene gerek yok bilinen bir gerçek şahsi görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir.
Sent from my GT-I9500 using hisse.net mobile app
Hakaret, zan ve iftiradan başka birşey bilmezsen öyle kapı dışarı ederler işte adamı!
Trnkzedede olmasa burası senlenmeyecekti boyle.benim anlamadigim sey boyle kisiler yazipta daha sonra yazilarinin silinmesi.yazinin tamami silinecegine bazı yerleri silinebilir.ytd
Size bir soru eger 2016 bilancosunda ozsermaye eksi olursa ne olur.ytd
Tamamda airforce gecicide 1.000.000 zarar neymis.nereye harcamislar.benim yanlis hatirlamiyorsam ozsermaye eksi 700.000 lerde olması gerekir.eger para koymadilarsa.ytd
Hisse alımı +ocean+tekno 600.000 felan ediyor zaten neyse gelsin detaylı görürüz azaltım olacağı için mali tablolar düzelecek sonuç olarak bistte özsermayesi eksi olan şirket b grubunda işlem görüyor hala ...
D grubu olan hisselerin hemen hemen hepsi bir yükselik gösterdi trans hariç kendini o kadar ağırdan satıyorki sanırsınki koskoca bir holding neyi bekliyorsun arkadaş 42-43 arası gidip geliyorsun önceden 38-39 du bu neya çıkacaksan çık adam gibi salacaksanda sal adam gibi ytd
Trnsk 0.42 garan 7.30 trnsk 0.42 garan 9.07 camış gibi yattın bee kalk artık bıktık vicdansız
Abi adam 39 dan 57 ye çıkardı sonra indirdi 42 ye cep harçlığını çıkardı bizi 3 ay daha bekletmez inş bunlarda hisseyi yukarı götürecek para yok galiba paraları olsa apartman dairesine taşınmazlardı bunlar züğürt para olsa hisse illaki aşağı yukarı oynayıp dururdu sabit kalmazdı diye düşünüyorum asla ytd