Valla 2.80 giderken oyle roket gibi gidiyodiki simdi ne olduda yavas yavas ilerliyo mazotumu bitti acep :)))
Sent from my LG-H818 using hisse.net mobile app
Printable View
Valla 2.80 giderken oyle roket gibi gidiyodiki simdi ne olduda yavas yavas ilerliyo mazotumu bitti acep :)))
Sent from my LG-H818 using hisse.net mobile app
Hala genel kurul tarihini açıklamadı. İstermisiniz öncesinde bi bedelsiz patlatsın.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kucuk bedelsizlerin etkisi olmaz.yuksek olmasi lazim.teknik olarak yuzde kac kadar bedelsiz arttirabilir
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse 1,95 ten başlayan atağını 2,75ten çok hızlı aşağı yaptılar.
Böyle kırılmalar korku salma elde kalanları tekrar dipten toplama oyunları olabilir.
İzleyelim.
Korkutma felan yok.toplamada yok.hisse kimsede yok be hocam.baska sitelerde bile adi gecmiyor.
İşin en güzel tarafı kimselerde olmaması.
2,13 2,26 bandına sıkıştırılmış.
1,65 180 arası çok uzun yıllar oyalanmış
3 sefer tepe yapıtı yaptı geri 1,65 1,80 bandına getirmişler.(5ila 10yıl)
Doğuş bankadan çıktı bur da var mı yok mu bilmiyorum.
Hisse sayısı az toplu kar ı güzel
Bandın üstüne atarsa 5 şiddetinde deprem yapar.
KIRILIM Bunun öncüsü bana göre.
İZLEYELİM ZAMAN NE GÖSTERİR YTD
Gecen bandin ustune atti 2 gunde 2.80 2 gunde geri 2.10. Demekki bant kaste cd usb hepsi hikaye.kagit defter degerinde gitmesi icin hikaye lazim.hikayesi yok.gidersede ayni yere donmeye mahkum.
Algı ile oynama METODU
Hisseyi sahipsiz ilgisiz haber yok gibi sebepler.
Ben niye hisse alayım ki dedirtme.
Senin hisse almanı zaten istemiyor ki varsa elindekini de bırak git.
Zaman problemi yok.
Para problemi yok
Start düğmesine basacak onlar.
Şu an senin dediğin gibi olsa atta olur.
Haber sonra gelir iş işten geçince o zaman dizini dövdürürler.
Bur da kimsenin kendileri dışında 100 bin veya üzeri almasına pek göz yummazlar.
Gözünün yaşına bakmaz zararla kustururlar.
Önce bunlar bur da çok yaşanmıştır.
Tecrübe edenlerde yanaşmayınca mini yatırımcıda şansa diyor.
İlk etapta 30 bin alım girmek istiyorum. Girmeyeyimmi?
Vay cengo..30 bin cidii bir lot.gireceksenden 1 haftaya yay.hem belli etmezsin.hemde fiyat duserse istifade edersin.
Her hisse sahipli aslında Örnek
2,13 2,26 BANDI ARASINDA kedinin fareyle oynadığı gibi teknik yaptırırlar.
Satarsan alırlar.Alırsan satarlar
Onlar bu işi hep yaparlar.
Dükkanları işyerleridir.
Nasıl iyimi sen giden diğeri gelir.
Onlarda nasibini almak için
şirin gösterip aldırır korkutur sattırır.
Müşteri hep zarar hep zarar
Hikayesi olsa da yolmak uyutmak
Olmasa da işlerine geldi mi hikaye haber istemediğin kadar yapılır.
O zaman ky uyanır iş işten geçmiştir
Hocam 2,16 yazıp sildinmi yoksa
Ben bu yıl için bu kağıttan kaplan ümitliyim. Sektörde yenilikler olacak. Ayrıca yılardır aynı fiyatta olan diğer kağıtların hareketlerini bunun içinde görebiliriz
2,75 e gidişte aslında korkutma felan olmadı, hısseye yenı gıreceklerın gozunu actı ben burdayım her zaman atak yaparım dedirtti...veya 2.75 .den 2.10 bandına ınıyor 2.75 e gelınce sat algısı olusturuyor...
Her şey olabilir. Çok sert yukarı yaparsa hiç şaşırmam. Ben hala genel kurul tarihinin neden açıklanmadığını anlamadım. Normalde bu zamanlar yapılmış bile oluyordu. Bedelsiz gelebilir.
Arkadaşlar sizin hissede yaptığınız hareketler.
LOT miktarları pek bir etki yapamaz.
Zaten etkili lotu olanda ky yoktur.
Geçen hafta 2.14 den zank diye 10 bini vermişti. Şimdi 2.18 10000 yazdım 1 saat oldu nerdeyse daha 4500 tanesi zor düşmüş. Akşama kadar verir heralde.. Satan yok yahuu!!!
2.16 bile veriyolar simdi hocam.vakfn 4. Tavanini yapcak.sekfn 2 tavanini yaocak.lidfa uctu.biz surunuyoz.adaletmi bu
Demekki zamanı gelmemiş. Vakti gelince buda uçar inşallah. Geçen hafta bir sinyal yaktı aslında. Vakit daralıyor diye düşünerek azbişşi aldık. Az aldıkki hareket vakti geldiyse eger bide bize sarmasın.
http://666kb.com/i/dhehy4xg0hzgjrnp9.png
yabancı oranı
Yapı kredinin satışı var cuma günü.Şimdi buranın salağı bu.Eğer takastaki bütün mal buna aitse , bu salaktan bu malı beklerler ve kaparlar.
Beklenen malın bir kısmı bende. Yanılıyorda olabilirim ama Anadolu da da var bayağı bi 2,5 maliyetli. Bunları bu fiyattan ne ben ne de diğerleri verir. En azından 2,35 olması lazım. Yoksa yıllarca beklerler.
Kagitta hacim 1 haftayi geceli dustu.yani tahta kendi halinde.kagidin gidecegini hacimden hemen anlarsiniz.kisa vadede artik bu kagittan bir sey olmaz.burdanda maliyetlenmek cok riskli.borsa duserse 1.80 civarindan korkmadan alinabilir diye dusunuyorum.
Bu fiyatlar zaten ucuz kalıyor.Düşmesi çok komik fiyat oluşturur.Tahtada mal tutanların vereceğini sanmıyorum.
Kagit kendi halinde .talep yok.defter degerinde kagit.tam ederi.son 5 yila bakatsan hep ayni yerlerde.
Daha önceki durumuna ve fiyatlamasını iyi bakın.O zaman fiyatlaması 3-4 yıldır yanlıştı.Şimdi doğru oldu.2014 de 4 leri görmüş 2014 rakamlarına iyi bakın.Boşuna malınızdan olmayın.
Hocam eskiden operasyon yedide 4 tlye cikti.hatta 2 hafta once o zaman operasyon yapanlar su anda yeni ceza aldilar.bende 2.41 maliyetle bekliyom.giderse spekulatif gider.yani paranla uzun vadeli beklentili yatirim yapilip beklenilcek kagit degil.cok sig.vakfin gibi iyi bir operasyon uerse parcayi yirtariz.yoksa factoringler genelde defter degerinden islem gorur.bugun satilsa yine ayni fiyatlardan en fazla alir baska sirketler.yanlisim varsa duzeltin..
Değerlendirme hatanız var.Yine siz gözden geçirin.Bana göre potansiyeli çok yüksek.Boşuna malından olma.Tahtaya gelip mal alıp çekiliyorlar.
Kağıdı beklenti götürür. Bu yıl faktoringlerde yenilikler olacak. Bu kağıt gizli hazine. Bunu da tutturcağım. Daha önce bantas ve krgyo için aynısını söylemiştim. Bantaş dörde katladı spekülatif ama uçtu sonuçta krgyo ufak ufak yol aldı hiç geri gelmedi. Garfa da sıradaki kağıt. Bir yıl burdayım. Spek te duysun yüklü malım var. Aracı kurumusa merak ediyorsan her gün al- satım var.
Bi sene ne verecegini daha aciklamadi degilmi.
faktoringde olacak yenilikler nedir
Ticari finansman olarak değişecek isimleri. Finansal kiralamalarla birleşme ihtimalleri var. Tefeci izleniminin yıkılması için ayrıca yurt dışında bu değişiklikler bazı ülkelerde yapılmış