oooww benim takım golleri sıralamış:)
Printable View
oooww benim takım golleri sıralamış:)
son 15 dk halkb çözülürse ne cümbüş olur anlatamam :)
belki tuttarlar ama ...aması var işte ...
s&p tepki yapacaktır bugün ...bizimkiler bu karmaşada değerlendirir mi bilemem ...kenarda dursun ....
belli bir süre yokum ..eşşek yükü ile şhortlarımı verdim ... durum vaziyet beklediğimiz gibi devam ediyor..pc başında olmayacağım için yokum ...bol kazançlar arkadaşlar..... iyi akşamlar....
bence olay yarınki karmaşık bir piyasanın ardından cuma günü çözülür.adamlar doğru yoldaki bir oyuncuyu bile zarara sokabiliyorlar..
doğru yerde alanın satanın aracılık yapan herkesin kazandığı bir gün oldu dahada olacak sanırım..
zarraf davası sonuçlanmadan bu maçın biteceği yok. kıvrışmağa devam.
endeksin yukarı gösterip gösterip satmasından dolayı ben kriz günlerinde bile yukarı hareketler görmüş birisi olarak bunu ancak trade olarak değerlendirilecek hareketler olarak düşünüyorum ve bana göre uygun olan varantlar. al_UZIDB sat UZIVU olarak görüyorum.bol şanslar..
endeks30 a baktığımda çok kritik bi durumda kapadığını görüyorum. 60 puan dahi eksi açması satışları derinleştirir. ancak tekrar yukarı yapması yanıltmadan başka bişey değildir. endeksin kırmızıyı görmeden hareketlerine devam etmesi ise günü artı olarak kapatmamıza neden olabilir.yukarı aşağı tahteravalli hareketleri olağan bi durumdur..
limon bile satmanın bi kuralı vardır.
endeks30 önce 28.950 geçecek sonra 29.375 geçecekte LONG olanlar otobana çıkacak. ölme eşeğim ölme yaz gelsin sana yonca biçeceğim:)
bu ara GARAN unutuldu:)ben unutmadım ama. 9.57 geçilirse biraz daha yol alabilir ama yine takılacağı yer var.
belkide son günlerin en zor piyasasını izliyoruz. ben bugün GARAN a sırtımı dayayacağım. 65 direnç yaptı bunu görüyoruz ancak geçerse arada büyük bir boşluk var roketleyebilir. geçemezse haliyle gevşeme devam eder..
ne zor bi oyun. GARAN 65 İ zorluyor. şimdi burda oyun şansa kaldı. 65 geçilir diye düşünen basacak LONG u geçemez diyen çakacak ŞHORT u. bana göre en aydınlatıcı yorum.
oyun böyle zararı göze alamayan kazancı rüyasında görür. aslında zararda yazmazdı defalarca yazdığım gibi destek kırdığında yukarı direnç geçildiğinde aşağı yaparak belkide ters pozisyona rağmen karlı bile çıkılabilir doğru yöne girilirdi
yani bu oyunda risk diye bişey yok. yeterki desteği direnci tesbit et. her zaman paçayı kurtarma şansı tanır..
yarın mutlaka artı açmalıyız. durum çok kritik. kedi her gün mama yemez satışlar peş peşe gelebilir..
son dakika..
Son dakika: Zarrab davasında flaş gelişme
Nafiz ALBAYRAK-NEW YORK/DHA27.11.2017 - 19:30 | Son Güncelleme: 27.11.2017 - 22:14
Son dakika: ABD’de tutuklu olarak yargılanan Reza Zarrab davasına bakan Yargıç Richard Berman, ’Zarrab davasının tek sanığının, Halkbank eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla olacağını’ söyledi. Davada görev yapacak jüri üyelerinin seçimi için yapılan duruşmaya Atilla, mahkum üniforması yerine takım elbise ile çıktı. Reza Zarrab duruşmaya katılmadı. Daha önce ’ABD Zarrab’a karşı’ olan dava adı da ’ABD Atilla’ya karşı’ olarak değiştirildi.
dünki yazımızda GARAN 9.65 üzerinde büyük bir boşluk var demiştik bugün doldurdu. şimdi 10.00 üzerinde büyük bir boşluk var inanılacak gibi değil ama grafik böyle söylüyor.sonuç: GARAN 10.00 kenara not alıp takip..
GARAN yukarı hareketlerde,
9.54_________9.65____________10.00__________10.34 böyle bi durum var..
GARAN a takılmanın sonucu hüsran:(
___şhort___
ilave___ŞHORT___
bir atımlık mermimiz kaldı. onuda duruma göre ŞHORT için kullanacam..
bana göre endeks satış varantı UZIVZ ideal..
nedense gün içi yükseliş gelebilir olmasına rağmen hiç heyecan yok. belkide son mermime güvendiğimdendir. bide maç doksan dakka onunda rahatlığı olabilir..
UZIVZ 0.24 son mermi yazıldı..
seans öncesi tahminleri ciddiye almadan oyunu görerek oynayan ,heleki böylesine kritik sürekli desteklerin kırıldığı günlerde LONG olmanın trade den öteye gidemeyeceğini düşünen bir oyuncu olarak. dava sonuçlanmadan endekse yön belirlemenin karanlıkta göz kırpmaktan başka bi şey olmayacağını düşünüyorum..
al.. UZDCC
sat..UZIVZ kısa vade düşünenler için..
endekste gap olunca iş karışıyor. tamam geri çekilmeler düzeltme herhangi bir sıkıntı yok ama tutunacak bi dalımız olmadığından varant için hiç uygun bi piyasa değil..
ben bugün AKBNK.. al AKIKD sat AKIYD üzerine oynayacağım. çünki endekse göre biraz primsiz görünüyor. eğer oyuna girmek düşünülüyorsa bence bugün en uygun olanı bunlar..
endeksteki satışlara göre kendinizi satışa inandırmayın. çünki hala satış çizgisinin çok üzerindeyiz. her iki yönede trade düşünülebilir ama çöküş başladı gibi bi durum görünmüyor. katakulleye gelmeyelim..