her kelimesine katılıyorum
Printable View
101-110 Kırmadan hareket başlamış sayılmaz..
anca 130-140 bandında iyi olacak diyebiliriz..
bakalım bakalım neler olacak..
yat.tav. değil..
Burada da bir ralli başlar mı ne dersınız.. Bu ara ralli moda malum...
dün yazmıştım
bakalım abisi kent bfren pkent in izinden nasıl gidicek
Yarın direkt tavan
Borsada fiyat yoktur , trend vardır.Trend varsa fiyat önemsizdir.
58881 lot bekleyen.. 17 bin lot işlem var...
Tavanı bozmaya çalışabilirler...
Maşallah süper gidiyorsun ...Üyeliğim olmasa da 3 aydır izliyorum seni hissenette......Maşallah 2. daireye gidiyorsun ...Hayırlısıyla olsun be kardeşim.Ama borsada parayı azaltma...Fırsatlar bitmiyor...3.5 milyon civarı para çektim borsadan subattan beri ve ve hep arsa ve daireye yatırdım.Artık arsa alıp müteahhide veriyorum...
Borsada 20 gün önce 350 bin tl civarı para bırakmıştım ,bedelsiz hisseleri sayesinde 1 milyon civarına tekrar ulaştım şükürler olsun...
Büyük para ile para hızlı büyüyor.Atık borsadan para cekmeyeceğim....
Bu para ile nasipse devam edeceğim borsaya ....
qnbfl aldık bugün ama kwon3 yok piyasada.....:vk:
:ok::ok:... Doğrudur dostum.. Hissenete yıne efsane bır dönüş yaptın.. Hayırlısı olsun.. Özlemiştik senı ama dıkkat et nazar değdırecen kendine.. Bu ara Spk basıyor cezaları dıkkat etmekte fayda var.. İki cezayla butün kazandıklarını alır elinden aman dikkat...
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
qnbfl de yazı bile yazamıyoruz....Dk bir gol bir.....Gün boyu bekle,başka hisselere bak:halay:
Ağacı iyi sallıyorlar :)..
Burada tavanlar artık buyuk lotlarla olmayacak anlaşılan 300,500 lotları görebiliriz tavanlarda..
Bilanço geldi süper bilanço aynı döneme göre yüzde 60 artırmış
Tamam ya sen kazandın kent gibi bfren gibi qnb gibi olursun diye hayal ettik olmadı sen kazandın uzun vade beklemeye devam 1000 liralık hedef fiyatımı düşürüyorum 200 den satıp çıkarım mal toplu değil bilanço gelsin üstatlar değerlendirir ben artık kenardan izleeşyeceğim
bu hisse bana sabırı öğretti.önemli olan herkesin bir hedefi olmalı,hissenin bölünmesi,az olması,kanal İstanbul ,çok sabıra ihtiyacımız olacak.kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir,herkesin iradesi vardır.
la git şu icbct ile konuş, biraz akıl vere şuna. dolaşımda hepi topu üç beş tane hisse var, hala ne yapsam diye ıkınıyor.
sen de aklını başına al, katar'a bi selam uçur, hadi artık kaldığın yerden devam. yeter bu kadar.
boş yapma la cılız hareketlerle, milleti heyecanlandırıp duruyorsun
salacağın belli işte.
bankaların tamamı eksi not yemiş, sermaye artırımına gitmediğin, kanal istanbul hikayesini satın almadığın sürece kim inanır sana. beklediğimizi de açıkla olsun bitsin hadi, çok tutma bizi buralarda.
nak nak nak kimse yokmu?
Sıkı tutunun
Borsada fiyat yoktur,trend vardır.
Trend varsa fiyat önemsizdir.
https://i.hizliresim.com/Z8R05Q.jpg
üç aylık takas
Borsa İstanbul tarafından alınan karar gereği hisse başlığı Piyasa Öncesi İşlem Platformu'na taşınmıştır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/896153
Yönetim kurulu halka arz oranı ve piyasa öncesi işlem pazarı hakkında ne gibi kararlar alabilir? Halka arz oranı yükseltilmezse ne olur sizce Arkadaşlar